Νίκη ΒόλουΝίκη Βόλου: O δικός της…ο δρόμος είναι ο σωστός

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/nikivolou.jpg

Με το δωδέκατο μήνα αποχής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να συμπληρώνεται, τίποτα δεν είναι ίδιο και ακόμα χειρότερα τίποτα δεν προμηνύει την επιστροφή στην ποδοσφαρική πραγματικότητα.

Είναι κοινό μυστικό ότι η Νίκη Βόλου είναι από τις πιο οργανωμένες ΠΑΕ σε όλο το συνεταιρισμό της Super League 2 – Football League και μόνη “χαμένη” είναι από την αγωνιστική αδράνεια.

Μετά και το φιάσκο της προηγούμενης εβδομάδας με μόλις έξι ομάδες να παίρνουν πιστοποητικό συμμετοχής στη Football League (φυσικά η Νίκη είναι μία από αυτές) κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με ειλικρίνεια και με σιγουριά για έναρξη της Football League.

Από εκεί και πέρα το μόνο που έχουν να κάνουν οι συνεπείς ομάδες είναι να κρατήσουν για ακόμη μία φορά στάση αναμονής.

Μπορεί τα νέα για την αναδιάρθωση να ηχούν “γλυκά” στα αυτιά, αλλά μέχρι να πάει το νομοσχέδιο προς ψήφιση αλλά και να περάσει και από τους αρμόδιους φορείς , υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος.

Σε ότι έχει να κάνει με τη Νίκη Βόλου το δεδομένο του επαγγελματισμού με τον οποίο λειτουργεί ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα είναι ο μόνος δρόμος προς την επιτυχία – σε οποιαδήποτε περίπτωση – (είτε φέτος στη Football League, είτε τη νέα σεζόν στη διευρυμένη Super League 2).

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1