Νέα μέτρα: Λουκέτο στα γήπεδα ή μείωση της πληρότητας;

AURA TEO
red nose1

Η εισήγηση για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών έχει κατατεθεί, είναι πιθανό, ωστόσο, να αποφασιστεί ένα ηπιότερο μέτρο, η μείωση της πληρότητας στο 40%!

Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων θα επανασυνεδριάσει στις 27 Δεκεμβρίου και θα εκτιμήσει την αποδοτικότητα των μέτρων έως τότε, αλλά είναι έτοιμη να προτείνει από τις 3 Ιανουαρίου νέα δέσμη, που έχει ήδη εισηγηθεί και θα ανακοινωθεί όταν κριθεί αναγκαίο.

Τα μέτρα που θα ισχύσουν μετά τις 3 Ιανουαρίου έχουν να κάνουν με τη διασκέδαση -καθώς η επιτροπή επεξεργάζεται διάφορα σενάρια για το ωράριο-, τις αθλητικές εκδηλώσεις, το σκέλος της τηλεργασίας και δραστηριότητες που δεν είναι αναγκαίες.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ και όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, πιθανό είναι το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να αποφασίσει να πάει σε πιο ήπιους περιορισμούς αναφορικά με τα γήπεδα, αλλά και τον χώρο της διασκέδασης.

Η εισήγησης για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών έχει κατατεθεί. Το ερώτημα είναι κατά πόσο θα υιοθετηθεί ή θα αποφασιστεί ένα ηπιότερο μέτρο. Γι’ αυτό θα εξεταστεί η αυστηροποίηση των ελέγχων για πιστοποιητικά εμβολιασμού και μάσκες, αλλά και η μείωση της πληρότητας στο 40%.

Πηγή: dimokratiki

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts