Πρωταθλήματα ΕΠΣ“Νέα αρχή” με Λάμπρο Καλογεράκη για τον ΑΟ Σελλάνων!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/ao-sellanwn.jpg

barbersalon Avra

Για μια «νέα αρχή» που θα βάλει την ομάδα στο δρόμο νέων επιτυχιών φιλοδοξεί ο ΑΟ Σελλάνων.

Η ποδοσφαιρική χρονιά που θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα θα βρει τους κυανόλευκους στο πρωτάθλημα της Α΄Ερασιτεχνικής μετά από 4 χρόνια στη Γ΄ Εθνική, με στόχο αρχικά να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα που θα βάλει εν συνεχεία τις βάσεις ώστε να καταστεί και πάλι πρωταγωνίστρια. Η Διοίκηση εμπλουτίστηκε με νέα πρόσωπα με όρεξη για δουλειά ενώ το διοικητικό σχήμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η επανεκκίνηση που επιχειρείται θα βρει στο τιμόνι της ομάδας το Λάμπρο Καλογεράκη. Πρόκειται για τον προπονητή που σύνδεσε το όνομά του με την άνοδο του ΑΟ Σελλάνων στις εθνικές κατηγορίες και έχει αφήσει το δικό του στίγμα στους κυανόλευκους.

Η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν ορίστηκε για τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 5.00 το απόγευμα. Τη φετινή χρονιά η ομάδα θα στηριχτεί τόσο σε έμπειρους όσο και σε νέους ηλικιακά ποδοσφαιριστές αρκετοί εκ των οποίων ήταν στην Κ-16. Στόχος άλλωστε είναι ο ΑΟ Σελλάνων να στηριχτεί και σε δικά του παιδιά που θα βοηθήσουν τα μέγιστα μελλοντικά.

Σκοπός της διοίκησης είναι το νέο ξεκίνημα, να φτιαχτεί σε νέες γερές βάσεις που σύντομα θα πρωταγωνιστεί. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια καλεί τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα, ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά που επιχειρείται επανεκκίνηση

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube