ΑΕΛSuper League 1Μπόλονι: «Δεν περιμένω έναν ανοικτό αγώνα με την ΑΕΛ»

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/BOLONI-PAO-1.jpg

Δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της Nova έκανε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον επερχόμενο αγώνα με την ΑΕΛ, τονίζοντας χαρακτηριστικά:ςς

Για τις πολλές απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ: 

«Είναι πραγματικά μια εύθραυστη κατάσταση, γιατί όταν δεν μπορείς να έχεις στη διάθεση σου επτά παίκτες είναι πραγματικά μια μεγάλη κακοτυχία. Είμαι πεπεισμένος ότι με τους παίκτες που συνεχίζουμε, σε ένα μήνα με πολλούς αγώνες και με το γεγονός ότι είχαμε πέντε παίκτες για μεγάλο διάστημα απόντες και σε αυτούς προστίθενται άλλοι δύο οι οποίοι εκτίουν ποινή καρτών, θα κάνουμε το παν για να έχουμε δύναμη και αυτοπεποίθηση. Συνήθως λέμε ότι οι δυσκολίες σε δυναμώνουν, σε μεγαλώνουν και σε συνασπίζουν. Θα βασιστούμε και σε αυτό.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις δυσκολίες που έχουμε, ακόμα και όταν η ομάδα είναι χωρίς απουσίες, σκέφτομαι την επιθετική αποτελεσματικότητα μας. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις με άλλους παίκτες για να μπορέσουμε να κάνουμε τη διαφορά. Δεν μπορώ να πω ότι περιμένω έναν ανοικτό αγώνα ή ένα παιχνίδι που θα δούμε εξαιρετικά πράγματα δεδομένης της κατάστασης, όμως γνωρίζω ότι μπορώ να βασιστώ στη θέληση και την ικανότητα των παικτών μου».

Κοινοποιήστε το: