ΒόλοςSuper League 1Μποροβήλος: “Γι’ αυτό έφυγε από τον Αστέρα ο Δουβίκας!”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/01/mporovilos.jpg

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που έκαναν τον Τάσο Δουβίκα να αποχωρήσει από τον Αστέρα για το Βόλο το καλοκαίρι, στη συμφωνία που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά  και πολλά άλλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αναφορικά με τον Τάσο Δουβίκα: 

«Χαμογελάω γιατί ένα παιδί από τις ακαδημίες μας ξεκινάει να γράφει τη δική του ιστορία. Εμείς ξέραμε τι σημαίνει ο Δουβίκας και για αυτό βάλαμε το ποσοστό με τον Βόλο. Τότε υπήρχε ο Μπαράλες και έπρεπε να φύγει ο Τάσος για να πάρει παιχνίδια αλλά για αυτό το λόγο έχουμε το ποσοστό του 60% του παίκτη. Για εμάς είναι ηθική ικανοποίηση η μεταγραφή του παίκτη γιατί δείχνει το πόσο καλά δουλεύει η ακαδημία».

Για τον Μπαράλες και τον Άρη:

 «Είμαστε ικανοποιημένοι που έμεινε ο Μπαράλες σε εμάς γιατί θα έπρεπε να βάλουμε ένα ερωτηματικό στο ότι θα έπρεπε να πάρουμε έναν άλλο ποδοσφαιριστή για το κενό που θα άφηνε ο Χερόνιμο. Από τη στιγμή που ο Άρης εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον παίκτη και στο ίδιο είχε αρέσει η ιδέα δεν θέλαμε να μπούμε εμπόδιο».

Για την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα: 

«Ψαχνουμε έναν βαθμό ακόμα για τα play-off και μας κάνει χαρούμενους το ότι είμαστε μέσα στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος αλλά δεν θα σταματήσουμε εκεί. Ο Αστέρας παίζει για τον εαυτό του και το έχει δείξει απέναντι σε όλες τις ομάδες. Με τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι είναι ανοιχτό για όλα τα αποτελέσματα».

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube