Μπαντής: “Μην τα ρίχνουμε όλα στον κορωνοϊό, η Λίγκα έχει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης!”

mpantis
AURA TEO
red nose1

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Action Zone, μίλησε ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ κ. Γιώργος Μπαντής, όπου επεσήμανε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να υπάρξει σέντρα στις δυο κατηγορίες, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί πως υπάρχουν σημαντικές ευθύνες στους προέδρους των ΠΑΕ για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπαντής είπε:

«Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός, καθώς οι ποδοσφαιριστές της Super League 2 και της Football League έχουν να αγωνιστούν εδώ και οκτώ μήνες και δεν μπορεί να αναπληρωθεί αυτό το μεγάλο κενό στο μέλλον. Ούτε αγωνιστικά, ούτε οικονομικά. Κάθε χρόνος είναι πολύτιμος. Τα δημιουργικά χρόνια είναι 6-7. Πάνω από 600 ποδοσφαιριστές είναι εγκλωβισμένοι αυτή τη στιγμή. Ότι δεν έχουμε δράση στις δυο αυτές κατηγορίες, δεν οφείλεται στην πανδημία. Ο ιός δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα και βλέπουμε στην υπόλοιπη Ευρώπη η δεύτερη κατηγορία έχει αρχίσει κανονικά εν αντιθέσει σε εμάς που δεν έχει ξεκινήσει καν. Μην τα ρίχνουμε όλα στον κορωνοϊό γιατί και η Super League 1 ολοκληρώθηκε πέρυσι με επιτυχία και ξεκίνησε φέτος κανονικά. 

Οι λοιμωξιολόγοι δεν μας ανάβουν το πράσινο φως για να ξεκινήσουμε. Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την καθυστέρηση αυτών των δυο Πρωταθλημάτων είναι της Λίγκας. Δεν πρέπει να γίνονται διακρίσεις σε παίκτες πρώτης, δεύτερης και τρίτης κατηγορίας. Πρέπει να προσπαθήσουμε και να ζητήσουμε από τον Λευτέρη Αυγενάκη που αύριο έχουμε τηλεδιάσκεψη μαζί του να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα. Το ίδιο θα κάνουμε και με τους λοιμωξιολόγους. Για να ξεκινήσουν αυτά τα Πρωταθλήματα θέλει τουλάχιστον 20-30 μέρες προπονήσεων για να μην έχουμε απανωτούς τραυματισμούς. Οι πρόεδροι που δεν υπέγραφαν πριν για να έχουμε σέντρα γιατί δεν είχαν πάρει τηλεοπτικό συμβόλαιο, τώρα έρχονται και λένε αν δεν ξεκινήσει, τότε να μπει λουκέτο. Αργά το θυμήθηκαν. Σίγουρα υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις πληρωμών προς τους ποδοσφαιριστές. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για την επανεκκίνηση των δυο κατηγοριών. Υπάρχει σκέψη να στείλουμε επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού. Ευχαριστώ πολύ τους διεθνείς ποδοσφαιριστές που στέκονται στο πλευρό μας. Από την αρχή ο στόχος ήταν όχι να βελτιώσουμε τα εργασιακά του ποδοσφαιριστή, αλλά να βελτιώσουμε το ίδιο το άθλημα, που έχουμε μεγαλώσει με αυτό».

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts