ΠοδόσφαιροΜπαντής: «Δυστυχώς ο Τσουμάνης δεν άντεξε, είναι πολλά παιδιά έτσι»

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/09/mpantis.jpg

barbersalon Avra

Ο Γιώργος Μπαντής είναι ένας από τους ανθρώπους που γνώριζε τον Νίκο Τσουμάνη, τον 31χρονο ποδοσφαιριστή που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ και παλιός τερματοφύλακας Γιώργος Μπαντής με αφορμή τη δήλωση ενός άλλου παλιού ποδοσφαιριστή, του Χρήστου Μπούρμπου μίλησε στο Pelop.gr αναφορικά με τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη που συγκλόνισε την Ελλάδα.

«Το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι και αυτοί είναι οι πρώτοι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε με τον Νίκο. Oλοι αυτοί που έδωσαν δικαιώματα να χάνονται τα χρήματα είναι ηθικοί αυτουργοί. Είναι πολλά παιδιά έτσι και θα προσπαθώ να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Προσπαθώ να μην νιώθω άσχημα για τον Νίκο, γιατί δεν τα κατάφερα. Δεν πρέπει να βρεθεί άλλος στη θέση του, δυστυχώς το παλικάρι δεν άντεξε, έφυγε άδικα. Πρέπει όλα τα παιδιά να ζητούν βοήθεια, να μην τα κρατάνε μέσα τους».

O Γιώργος Μπαντής μιλώντας στην «Π» είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι η τοποθέτηση του Χρήστου δεν είναι σωστή, όμως θα πρέπει να δούμε από τι προήλθε ο θάνατος και μετά να μιλήσουμε. Ακόμα δεν είναι κάτι ξεκάθαρο, οπότε δεν πρέπει να βιαστούμε. Βέβαια, ηθικοί αυτουργοί δεν είναι μόνο οι ομάδες, είναι και η ΕΠΟ, είναι και η Πολιτεία που επιτρέπουν στις ΠΑΕ να κάνουν ό,τι θέλουν. Εμείς προσπαθούμε από την πλευρά μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε, αλλά πέφτουμε πάνω σε θηρία. Είναι πολλά παιδιά έτσι».

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ ήταν ένας απ’ αυτούς που μιλούσε το τελευταίο διάστημα με τον Νίκο Τσουμάνη. «Μιλούσα με τον Νίκο. Ηταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που του χρωστούσαν χρήματα οι ομάδες. Δεν μου είχε πει τίποτα, ούτε είχα καταλάβει τίποτα. Συζητούσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές που τους οφείλονται χρήματα. Τίποτα παραπάνω».

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube