ΘεσσαλίαΜούρτος: «Το Λαύριο τούτη τη στιγμή βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση»

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/mourtos-larisa-1050-x-700.jpg

Σε δηλώσεις στο επίσημο site της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory προχώρησε ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας, Σπύρος Μούρτος, εν όψει του αγώνα με το Λαύριο (11/01, 20:00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το παιχνίδι με το Λαύριο: «Την περσινή αγωνιστική περίοδο πήραμε μία σημαντική νίκη εκτός έδρας, σε ένα πρωτάθλημα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Αυτή τη σεζόν όμως, η δοκιμασία είναι άκρως διαφορετική και για τις δύο ομάδες, αφού υπάρχουν πολλές αλλαγές στα ρόστερ. Το Λαύριο Megabolt τούτη τη στιγμή βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και για εμάς θα είναι μία δύσκολη αποστολή απέναντι σε ένα σύνολο με άγνοια κινδύνου».

Τι κρατάει η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory από τη νίκη επί του Προμηθέα Πατρών, πέραν από το βαθμολογικό κέρδος; «Ήταν μία επικράτηση που ήρθε με μοναδικό τρόπο και για εμάς λειτούργησε ως μία ψυχολογική ένεση για τη συνέχεια του «μαραθωνίου». Πλέον, το αφήνουμε πίσω μας και συγκεντρωνόμαστε στην επόμενη δοκιμασία, εκεί όπου θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Η ομάδα μας πηγαίνει στο ματς δίχως αγωνιστικά προβλήματα, πόσο σας βοηθά αυτό το γεγονός; «Πολύ. Σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο καταγράφονταν μόνιμες απουσίες, ενώ ταλαιπωρηθήκαμε και από τον Covid-19 που μας έκανε ζημιά τις πρώτες εβδομάδες του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League. Τα αφήνουμε όλα πίσω, ενωμένοι και με όρεξη είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη».

 

Κοινοποιήστε το: