ΑΕΛΜιχάηλ: “Πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουμε το τρίποντο κόντρα στον ΠΑΟΚ”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/01/mixail.jpg

Στην κάμερα των καναλιών novasports μίλησε ο αρχηγός της ΑΕΛ, Αλέξης Μιχαήλ.

Ο έμπερος αμυντικός μίλησε για την ανάγκη συγκομιδής βαθμών σε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται, αλλά και για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ αύριο στο Αλκαζάρ.

Αναλυτικά:

“Δεν έχουμε καιρό για να κοιτάξουμε ποιον αντίπαλο έχουμε απέναντι μας, αυτό που θέλουμε είναι να παίρνουμε βαθμούς. Χρειάζονται οι βαθμοί και πρέπει να πάρουμε σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα. Πρέπει να μπούμε πάρα πολύ δυνατά, να δείξουμε στον ΠΑΟΚ ότι θέλουμε το παιχνίδι, ότι το χρειαζόμαστε το παιχνίδι και να κάνουμε κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο”.

Για το αν είναι έτοιμη η AΕΛ να πάρει την πρωτή της νίκη μετά την επιστροφή στο Αλκαζάρ :

“Από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή. Ειναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουμε το τρίποντο απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Μια νίκη σημαίνει ότι θα ανέβουμε θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα και θα πάρουμε ψυχολογία για την συνέχεια”.

 

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ :

“Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες υψηλού επιπέδου και μπορούν από μόνοι τους να πάρουν ένα παιχνίδι, από μια προσωπική τους ενέργεια. Πρέπει να είμαστε όσο περισσότεροι προσεκτικοί  στην άμυνα μας, τα λάθη απαγορεύτονται, επίσης να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση και να δημιουργήσουμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ”.

Κοινοποιήστε το: