Γ’ ΕθνικήΜανούρας: Τα έξοδα για τα τεστ να τα επιβαρυνθεί η ΕΠΟ

Avatar for Regista Team Regista Team17/01/2021
https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/09/manouras-1.jpg

Ο συνεργάτης του Τάκη Ρούσσα στον πάγκο της Φήκης, Νίκος Μανούρας με τοποθέτηση του ζητάει να αναλάβει η ΕΠΟ το κόστος των τεστ για να επανακκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

“Επειδή μεγάλη συζήτηση γίνεται για την έναρξη των προπονήσεων και των αγώνων της Γ Εθνικής, αλλά όλοι κολλάνε στο ποιος θα αναλάβει τα έξοδα των test Covid. Αφενός το βάρος για τα έξοδα αυτά θα έπρεπε να επιβαρυνθεί η ΕΠΟ που είναι και η διοργανώτρια αρχή (υπεύθυνη για 2 μόλις πρωταθλήματα, Γ Εθνική κ Α Εθνική γυναικών) και από τα δεδομένα που υπάρχουν έχει λάβει οικονομική ενίσχυση από τη FIFA ύψους 1-1.5 εκατομμύριο ευρώ για τον Covid 19 και δεν έχει πέσει ευρώ στις ομάδες.

Αφετέρου αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα από την διοργανώτρια ΕΠΟ, θα μπορούσαν τα τεστ να γίνουν από τον ΕΟΔΥ, όπου καθημερινά σε κάθε περιφερειακή ενότητα ανακοινώνουν 2-3-4 διαφορετικά σημεία ελέγχου με rapid test, όπου καλούν τον κόσμο να εξετασθεί δωρεάν, όπου κάλλιστα θα μπορούσαν να εξετασθουν 20 – 25 άτομα από την ομάδα Γ Εθνικής του νομού.

Κάθε νομος έχει 1-2-3 ομάδες Γ Εθνικής. Τόσο πολύ θα επιβαρυνθει ο ΕΟΔΥ από αυτά τα τεστ;; που ούτως ή άλλως σαν απλοί πολίτες θα μπορούσαμε να πάμε να εξετασθούμε. Απλές και εφαρμοσιμες λύσεις για να επιστρέψουμε στη δουλειά μας και εμείς οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστες… Δεν χρειάζεται να ανήκει κάποιος στους 7 σοφούς για να βρει μια εφαρμόσιμη λύση…

Μανουρας Νικόλαος προπονητής ποδοσφαίρου Uefa A
Υποψήφιος Διδακτωρ Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων”

Πηγή: goal-trikala

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube