ΜπάσκετΘεσσαλίαΜάκης Γιατράς: “Βρισκόμαστε σε στάδιο προετοιμασίας”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/12/giatras.jpg

Οι αλλαγές του Προμηθέα και η αφομοίωση των νέων παικτών είναι κάτι που ερμηνεύει την ήττα από την Λάρισα, σύμφωνα με τον Μάκη Γιατρά

Στην μεγαλύτερη επιθυμία της Λάρισας, για τη νίκη, αλλά και τα πολλά νέα πρόσωπα του Προμηθέα μετά τις αλλαγές, εστίασε ο προπονητής των Πατρινών Μάκης Γιατράς, εξηγώντας τους λόγους της ήττας.

«Η Λάρισα κυνήγησε το παιχνίδι, έδειξε ότι το ήθελε πολύ και ήταν επιθετική. Πέτυχε μεγάλα σουτ, κινήθηκε δυνατά στα ριμπάουντ αφού πήρε σχεδόν τα διπλάσια. Εμείς σταματήσαμε να παίζουμε και έτσι, χάσαμε ένα παιχνίδι. Καλή συνέχεια στη Λάρισα και εμείς προχωράμε στους επόμενους αγώνες» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας.

«Καλώς ή κακώς, εγώ τα λέω πριν γίνουν. Βρισκόμαστε σε ένα στάδιο προετοιμασίας, δεδομένου ότι ήρθαν νέοι παίκτες. Θα μπορώ να πω πολλά για το παιχνίδι αλλά θέλω να μείνω στο αγωνιστικό κομμάτι. Για να χαθεί η αυτοσυγκέντρωσή μας και να γίνουν αυτά που έγιναν, συνέβησαν ορισμένα πράγματα» υπογράμμισε ο Μάκης Γιατράς.

«Είμαστε στεναχωρημένοι, διότι η ομάδα έκανε μια καλή εμφάνιση σε ένα μεγάλο διάστημα. Εξαιτίας ενός «νεκρού» διαστήματος ήρθε η ανατροπή. Είναι μια ήττα που μας στεναχώρησε αρκετά» κατέληξε.

Κοινοποιήστε το: