ΒόλοςΛόπεθ: “Είμαι αντίθετος στο να φύγει από την ομάδα ο Δουβίκας!”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/11/lopez_volos.jpg

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Άνχελ Λόπεθ, με τον προπονητή του Βόλου να αναφέρεται στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στον Ουάρντα και στο φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Τάσο Δουβίκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Βρίσκομαι στην Ισπανία για να περάσω λίγες μέρες με την οικογένειά μου. Δεν είναι τόσο μεγάλο το χαμόγελό μου γιατί χθες θα μπορούσαμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ, που είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Όταν αντιμετωπίζουμε τις ισχυρές ομάδες έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο και στα εκτός έδρας παιχνίδια βρίσκουμε μεγαλύτερους χώρους και τα πηγαίνουμε καλύτερα».

Για τον Ουάρντα:

«Από την πρώτη μέρα μου στον Βόλο έβαλα δεκάρι τον Ουάρντα γιατί εκεί είναι πιο αποτελεσματικός. Για να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια χρειάζεται να είμαστε περισσότερο συμπαγείς. Το μυστικό του Αμρ είναι να είναι καλά με το περιβάλλον του, τον προπονητή και τους συμπαίκτες του».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Δουβίκα:

«Είμαι αντίθετος να φύγει από την ομάδα. Χρειαζόταν έναν προπονητή να του δίνει συνεχώς χρόνο σε κάθε ματς. Αυτό δεν το είχε στην Τρίπολη. Το καλύτερο γι΄ αυτόν να μείνει στην ομάδα μας μέχρι τέλος, καθώς του ταιριάζει το στυλ του παιχνιδιού μας. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής με καλά χαρακτηριστικά».

Κοινοποιήστε το: