ΒόλοςΛόπεθ: “Δεν είμαστε απλά μία ομάδα, είμαστε οικογένεια!”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/09/lopez_regista-2.jpg

Δηλώσεις μετά το νικηφόρο για την ομάδα του φιλικό κόντρα στη Νίκη, έκανε ο προπονητής του Βόλου κ. Άνχελ Λόπεθ. Αναλυτικά:

“Έχουμε ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, είμαστε ευχαριστημένοι με τους 7 πόντους αλλά είναι μόνο η αρχή, πρέπει να έχουμε συνέχεια. Έχουμε καλή νοοτροπία, νοοτροπία νικητή, δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και αυτό έχει αντίκτυπο στα παιχνίδια. Δεν είμαστε απλά μία ομάδα, είμαστε οικογένεια και αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Στα 4 παιχνίδια του πρωταθλήματος είχαμε την ίδια σχεδόν ενδεκάδα. Επειδή δεν ήμουν εδώ στην προετοιμασία δεν είχα πλήρη εικόνα για την ομάδα και σήμερα είχα την ευκαιρία να δω και τους υπόλοιπους παίκτες και εκείνοι να μου δείξουν τι μπορούν να κάνουν και γιατί αξίζουν να παίζουν και αυτοί. Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη που πρέπει να διορθώσουμε, όμως γενικά είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση της ομάδας.

Ήταν δύσκολο για μένα το ότι ήρθα λίγο πριν το τελευταίο φιλικό και την πρώτη αγωνιστική, είμαι όμως ευχαριστημένος με όσα έχουν γίνει. Μπαίνοντας στα αποδυτήρια κοίταξα στα μάτια των παικτών και δείξαμε ότι έχουμε μια αμοιβαία εμπιστοσύνη. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε ποιος είναι ο Βόλος, έχουμε μια συνέχεια, Παραμένουμε μια ταπεινή ομάδα, αλλά είμαστε πολύ φιλόδοξοι.

Θα πρέπει να το σκεφτώ για αλλαγές στην ενδεκάδα. Θέλω όποιος μπαίνει στην μέσα να είναι 100% έτοιμος. Σήμερα στο φιλικό κάποια παιδιά δείξαν ότι αξίζουν να έχουν μία δεύτερη ευκαιρία. Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος, μου αρέσει να έχω τέτοια προβλήματα.

Η Super League είναι ένα απίστευτο πρωτάθλημα. Αρκετές ομάδες διεκδικούν την κορυφή, ενώ υπάρχουν και πολλές στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα που θα προσπαθήσουν να πάρουν κάτι. Είναι ένα ωραίο πρωτάθλημα και σίγουρα θα το ευχαριστηθούμε.”

Κοινοποιήστε το: