Χωρίς απρόοπτα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον πολύ κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 21ης αγωνιστικής.
Ο Τζιανλούκα Φέστα καλείται να λύσει ένα.. γρίφο, καθώς τα προβλήματα τραυματισμών είναι πολλά και επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα του ενόψει του.. τελικού στο “Αθανάσιος Διάκος”.
Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νικολιάς, Μπέρτος και Μπεν Χατίρα, ο τιμωρημένος Μιλοσάβλιεβιτς, αλλά και οι Μπάγιτς, Μιχαήλ, Τσόσιτς, Σπάρβ, Μούζεκ, και Τρούγιτς που ουσιαστικά βρίσκονται εκτός ομάδας και δεν υπολογίζονται.
Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ιταλός τεχνικός είναι οι εξής:
Νάγκι, Σουλούκος, Καρανίκας, Ηλιάδης, Μαϊδανός, Γιακιμόφσκι, Γκοτζαμανίδης, Ζίζιτς, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Στίφλερ, Χαλάτσης, Γλυνός, Ντουρμισάι, Πινακάς, Ακούνια, Νούνιτς, Γκράουρ, Μουκάντζο