Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή στο Λέστερ

AURA TEO
red nose1

Η έναρξη της Boxing Day στην Premier League ήταν συναρπαστική με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προηγείται δύο φορές, αλλά να ισοφαρίζεται ισάριθμες.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” ευτύχισαν να προηγηθούν στο 23′ με το συνήθη ύποπτο, Μάρκους Ράσφορντ, αλλά στο 31′ με υπέροχο γκολ του Μπαρνς οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν εξαιρετικός με τις δυό ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Σόλσκιερ πέρασε τον Καβάνι περίπου δέκα λεπτά πριν το τέλος και ο Ουρουγουανός τον δικαίωσε. Ο Έντισον Καβάνι σέρβιρε στον Μπρούνο Φερνάντες με τον Πορτογάλο να βάζει ξανά την Μάντσεστερ μπροστά στο σκορ στο 79′. Οι “αλεπούδες” δεν είχαν πει όμως την τελευταία τους κουβέντα. O Πέρεθ μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Βάρντι και αυτός με ιδανικό πλάσε έκανε το τελικό 2-2.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.