ΤρίκαλαΛάλας για ΑΟΤ: “Να μας στηρίξει ο κόσμος, θα κάνουμε ομάδα στα ευρωπαϊκά πρότυπα!”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/06/lalas.jpg

barbersalon Avra

Ο Νεοχωρίτης επιχειρηματίας Χρήστος Λάλας θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί τη Δευτέρα, όταν και θα πέσουν οι υπογραφές του προσύμφωνου αγοράς της ομάδας από τον Ηλία Αιβάζογλου.

Ο Χρήστος Λάλας παραχώρησε στο Trikalascore τις πρώτες του δηλώσεις, μιλώντας για τις εξελίξεις όσον αφορά την αγορά της ΠΑΕ Τρίκαλα, το πλάνο του, αναλαμβάνοντας την ομάδα, τις υποδομές, αλλά και τη στήριξη του κόσμου που όπως είπε χαρακτηριστικά “είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Trikalascore ο Χρήστος Λάλας αναφορικά με:

-Το θέμα της αγοράς του Α.Ο Τρίκαλα:

“Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Τη Δευτέρα έρχομαι στην Ελλάδα και την ίδια ημέρα θα υπογράψουμε το προσύμφωνο με τον Ηλία Αιβάζογλου, έναν πολύ καλό επιχειρηματία, ο οποίος πρόσφερε στον Α.Ο Τρίκαλα αυτά τα χρόνια. Θεωρώ ότι το θέμα έχει τελειώσει”.

-Τον προγραμματισμό που θα ακολουθήσει:

“Την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Τρίτη ή την Τετάρτη με τους συνεργάτες μου θα βρεθούμε στα Τρίκαλα. Θα πρέπει να δούμε τι ακριβώς χρειάζεται να γίνει και τι λείπει από την ομάδα. Με άλλα λόγια να οργανωθούμε σωστά, ώστε να χτίσουμε μία αξιόλογη ομάδα”.

-Το αν θα παραμείνουν στελέχη από την περσινή ομάδα:

“Απ’ ότι γνωρίζω η ομάδα έχει αρκετά αξιόλογα στελέχη, τα οποία μάλιστα κατάγονται και από την περιοχή. Τα άτομα αυτά, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν την προσπάθειά μας θα παραμείνουν και δεν έχουμε σκοπό να τα αλλάξουμε”.

-Τη στήριξη του κόσμου:

“Είναι αυτονόητο ότι πρέπει ο κόσμος να μας στηρίξει, ειδάλλως δε θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πλάνο μας. Καλούμε τους φιλάθλους όλου του νομού να βοηθήσουν τη νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσουμε. Να ξέρουν ότι πάμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό και αυτό θα φανεί στην πορεία”.

-Το γενικότερο πλάνο του:

“Επειδή διαμένω μόνιμα στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια, το πλάνο μου θα είναι εναρμονισμένο στα πρότυπα Ευρωπαικών ομάδων που έχω δει. Για παράδειγμα μία σκέψη μας είναι να δημιουργηθεί μία ακαδημία ποδοσφαιριστών και της περιοχής, αλλά και από άλλα σημεία της χώρας και ακόμη και από χώρες όπως η Γερμανία, η Ολλανδία, το Βέλγιο και η Αυστρία, όπου κάποια παιδιά θα έρχονται θα δοκιμάζονται και θα προπονούνται εδώ και αν μας κάνουν θα τα παίρνουμε στην ομάδα. Θα κάνουμε μία ομάδα στα Ευρωπαικά πρότυπα. Και τα Τρίκαλα είναι μία Ευρωπαική πόλη με πολλές καινοτομίες και γενικώς είναι πολύ μπροστά”.

-Το ότι αναλαμβάνει την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του:

“Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Είμαι Τρικαλινός και αισθάνομαι συγκίνηση που παίρνω τον Α.Ο Τρίκαλα. Αυτό βέβαια με γεμίζει και μεγαλύτερη ευθύνη, καθώς εάν αποτύχω δε θα μπορέσω να κοιτάξω τους Τρικαλινούς στα μάτια. Γιατί είμαι άνθρωπος ευθύς και δεν κρύβομαι, ούτε στις χαρές ούτε στις αποτυχίες. Να σας πω και το άλλο: ‘Οταν πήγα να πάρω τη Δόξα Δράμας έμαθα ότι πωλείται ο Α.Ο Τρίκαλα. Αυτομάτως σκέφτηκα μέσα μου: Τι κάνω εδώ; Θα πάω να πάρω την ομάδα της πατρίδας μου”.

-Τους στόχους στο νέο πρωτάθλημα:

“Αυτό που στοχεύουμε είναι να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα μπαίνει στο γήπεδο και θα προσφέρει στους φιλάθλους αυτό που θέλουν να δουν και θα τους κάνει να νιώθουν ότι έπιασαν τόπο τα χρήματα που έδωσαν για το εισιτήριό τους. Δε θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω. Πάντως ότι καλύτερο προκύψει στην πορεία δε θα πούμε όχι”.

-Τη στήριξη από τους αρμόδιους φορείς:

“‘Εχω ήδη κλείσει ραντεβού για την άλλη ομάδα με το Δήμαρχο κ. Παπαστεργίου, τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Μιχαλάκη. Θεωρώ ότι θα σταθούν δίπλα στην προσπάθειά μου και θα βοηθήσουν.

-Το αν θα έρθουν περισσότερα Τρικαλινά παιδιά στην ομάδα:

“Εννοείται ότι θα δώσουμε μεγάλη έμφαση στην έλευση Τρικαλινών παιδιών και γενικότερα παικτών από την ευρύτερη περιοχή. Ξέρουμε ότι αυτό θα φέρει και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Από την άλλη όμως δε θα αποκτηθούν κάποιοι Τρικαλινοί απλά για να λέμε ότι τους πήραμε, αλλά θα πρέπει τα παιδιά αυτά να μπορούν και να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της συγκεκριμένης κατηγορίας”.

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube