ΑΕΛΤρίκαλαΚούγιας: «Τα γεγονότα θα διαψεύσουν τον Αϊβάζογλου – Συνεργαζόμαστε ήδη με Σαμολαδά!»

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/kougias-maska-ael.jpg

barbersalon Avra

Συνέχεια φαίνεται πως θα έχει το.. σίριαλ της πιθανής μετακίνησης του Νίκου Σαμολαδά από τον ΑΟ Τρίκαλα στην ΑΕΛ.

Με προσωπική του δήλωση, ο Αλέξης Κούγιας τονίζει ότι υπάρχει εδώ και μέρες συνεργασία με τον Νίκο Σαμολαδά, επισημαίνει ότι πριν λίγες ώρες μίλησε σχετικά με τον Ηλία Αϊβάζογλου, ενώ κλείνει το τοποθέτηση του λέγοντας πως «στο χώρο του ποδοσφαίρου η έννοια της προσωπικής αξιοπρέπειας και του λόγου τιμής είναι άγνωστες λέξεις»!

Αναλυτικά η δήλωση Κούγια:

Διάβασα με πολύ προσοχή την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Τρικάλων και διερωτώμαι πως είναι δυνατόν να γίνει αυτή η ανακοίνωση, όταν πριν από λίγες ώρες μίλησα προσωπικά με τον κ. Ηλία Αϊβάζογλου, πρόσωπο το οποίο θεωρώ σοβαρό και όχι μόνο συμφώνησε για την μετακίνηση στην ΑΕΛ του Νίκου Σαμολαδά, αλλά συμφώνησε και για την δημόσια ανακοίνωση αυτής της μετακινήσεως.

Αυτής της προσωπικής συνομιλίας έχει προηγηθεί επί 15 ημέρες συνεργασία με τον Νίκο Σαμολαδά και η από κοινού αναζήτηση του νέου προπονητή της ΑΕΛ και των συνεργατών του, συζητήσεις με προπονητές και διαβεβαίωση του Νίκου Σαμολαδά ότι για όλα είναι ενήμερος ο κ. Αϊβάζογλου, γεγονός το οποίο μου επιβεβαίωσε και ο ίδιος στην σημερινή μας προσωπική συνομιλία.

Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια και για άλλη μία φορά στην ζωή μου επιβεβαιώνω ότι δυστυχώς στο χώρο του ποδοσφαίρου η έννοια της προσωπικής αξιοπρέπειας και του λόγου τιμής είναι άγνωστες λέξεις.

Εύχομαι η ανακοίνωση να οφείλεται σε παρεξήγηση της στιγμής και τα γεγονότα να την διαψεύσουν.

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube