ΚΕΔ: Ανακοίνωση για τους διεθνείς Έλληνες διαιτητές

AURA TEO
red nose1

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, για τους διαιτητές που επελέγησαν σε αγώνες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 και για το Nations League τις προηγούμενες μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας με χαρά υποδέχτηκε τον ορισμό από την UEFA ελληνικών διαιτητικών ομάδων, που επελέγησαν σε αγώνες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 και για το Nations League.
Τον αγώνα Μάλτα – Δανία (1-3), στο  Στάδιο Centenary, διηύθυνε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με βοηθούς διαιτητές τον Ρέινχαρντ Μπούξμπαουμ και τον Κων/νο Ψάρρη και 4ο διατητή τον Ευάγγελο Μανούχο. Ο Εμμανουήλ Σκουλάς είχε οριστεί στον αγώνα Βέλγιο – Ουαλία (5-0) στο Leuven, με βοηθούς διαιτητές τους Κούλα Χασάν και Ανδρέα Μεΐντανά  και 4ο διιατητή τον Ευάγγελο Γκράτσανη.
Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος διηύθυνε τον σημαντικό αγώνα UNL 2020/21 Δημοκρατία της Ιρλανδίας – Ουαλία (0-0) στο Δουβλίνο. Βοηθοί διαιτητές  ήταν οι Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης και 4ος διαιτητής ο Αναστάσιος Παπαπέτρου.
Τέλος, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου ο Αθανάσιος Τζήλος θα διευθύνει τον αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 Νησιά Φερόε – Μαυροβούνιο στο Toftir, με βοηθούς διαιτητές την Χρυσούλα Κουρομπύλια και τον Δημήτριο Νατσιόπουλο και 4ο αξιωματούχο τον Δημήτρη Καραντώνη.
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ συγχαίρει όλους τους  παραπάνω αξιωματούχους για τους διεθνείς ορισμούς τους, καθώς και τους Ιωάννη Παπαδόπουλο (διαιτητής), Κωνσταντίνο Νικολαΐδη, Βασίλειο Νικολακάκη (βοηθοί διαιτητές), Άγγελο Ευαγγέλου (4ος διαιτητής), που είχαν οριστεί στον αγώνα Ισλανδία-Ιταλία (EURO U21), ο οποίος αναβλήθηκε.
Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts