Και.. εγένετο Egaleo City TV!

AURA TEO
red nose1

Και επίσημα.. Egaleo City TV, με την ομάδα να ανακοινώνει τη δημιουργία του νέου της καναλιού.

Μέσα από αυτό θα προβάλλονται όλα τα εντός έδρας φιλικά της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931, τα επίσημα παιχνίδια της Κ19 και πολλά βίντεο-στιγμιότυπα που αφορούν της ακαδημίες της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω παρουσιάζει το EgaleoCityTV, το επίσημο κανάλι της ομάδας μας στο Youtube.
Πάντα με γνώμονα την στήριξη στον κόσμο της Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 χαρασσει το δικό της δρόμο σε ότι αφορά τις τηλεοπτικές παροχές.

Είμαστε δίπλα στους φιλαθλους μας αντιλαμβανόμενοι πλήρως την απροσδιόριστη αυτή κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας της πανδημίας.

Κάντε εγγραφή στο επίσημο κανάλι μας στο youtube και δείτε όλα τα επίσημα παιχνίδια της Κ19 στο πρωτάθλημα της footballeague, όλα τα εντός έδρας φιλικά της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931, καθώς επίσης πολλά βίντεο-στιγμιότυπα που αφορούν της ακαδημίες του Αιγάλεω Α.Ο.

Το εγχείρημα μας αυτό στηριζόμενο αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις προδοκεί την αμέριστη στήριξη σας και περιμένουμε να αγκαλιάσετε αυτή τη προσπάθεια.

Γιαυτό όποιος επιθυμεί να στηρίξει αυτή τη προσπάθεια και να διαφημιστεί μέσα απο τα παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας μπορεί να επικοινωνήσει με το τμήμα μαρκετινγκ της ΠΑΕ ή να στείλει μήνυμα στην επίσημη σελίδα μας στο facebook.

Τηλ. Επικοινωνίας 6947329168».

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts