Ολυμπιακός ΒόλουSL2 / FL“Θα επιστρέψουμε στο ΕΑΚ, αν ασχολούμουν με τα πολιτικά ο Δήμαρχος Βόλου θα άλλαζε!”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/tsibanakos_regista.jpg

Στο “Sportstonoto Radio” και στους Σωτήρη Γεωργούντζο και Κώστα Γιαννάκη, μίλησε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου κ. Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Ο μεγαλομέτοχος των ερυθρολεύκων έδειξε αισιόδοξος για σέντρα στη Football League εντός Ιανουαρίου, έκανε τις προβλέψεις του για το νέο πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε στο ΕΑΚ, τη Νίκη Βόλου και στο Δημαρχιακό θώκο της πόλης, με ατάκες που θα συζητηθούν.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

“Για να ξεκινήσουμε θα πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά το πρωτόκολλο με μοριακά τέστ. Το κόστος είναι περίπου 1500 ευρώ ανά παιχνίδι, είναι στα χέρια του Υπουργού η απόφαση, πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να μας ενημερώσει πότε θα ξεκινήσουμε.

Είμαστε σε αναστολή, περιμένουμε τις αποφάσεις. Πιστεύω μέσα στον Ιανουάριο θα ξεκινήσουμε, ανάλογα φυσικά και με την πορεία της πανδημίας.

Στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι η άνοδος. Καλαμάτα και Αιγάλεω είναι τα φαβορί για την άνοδο από το Νότιο Όμιλο, μαζί με Αστέρα Βλαχιώτη, Νίκη Βόλου και Καλλιθέα.

Στο Βορρά, Ολυμπιακός Βόλου, Βέροια, Πανσερραϊκός και Καβάλα θα πρωταγωνιστήσουν, ίσως και οι Πιερικός και Τρίγλια.

Φέτος θα παίξουμε στη Νεάπολη, όμως πιστεύω σε 1-2 χρόνια θα επιστρέψουμε στο ΕΑΚ. Δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά, αν ασχολούμουν ο Δήμαρχος θα άλλαζε. Αφού δεν ασχολούμαι, όποιος κι αν βγει Δήμαρχος εμείς θα στηρίξουμε. Το ΕΑΚ αυτή τη στιγμή έχει θέμα στατικότητας. Η Νίκη Βόλου ήρθε σε συμφωνία με το Δήμαρχο για το Πανθεσσαλικό και το πήρε, δε μας αφορά.

Αν είχαμε ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τώρα τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα. Η Νίκη Βόλου μπορεί αν θέλει να πάει και στο CAS. Να μας πει ο κ. Αγγελάρας δημόσια γιατί έγιναν οι νομικές διαδικασίες”.

Ακούστε εδώ ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συζήτηση:

Κοινοποιήστε το:

Σχετικές Αναρτήσεις