«Θα είμαστε πανηγυρικά στη Super League 2!»

AURA TEO
red nose1

Ο πρόεδρος του Ηροδότου, Στέλιος Παπαδημητρίου ήταν ξεκάθαρος στην κάμερα της Κρήτη TV για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Στέλιος Παπαδημητρίου κατά την βράβευση της ομάδας για την περυσινή πορεία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απόφαση της ΕΕΑ για την μη συμμετοχή του Ηροδότου στην Super League 2, τονίζοντας με σιγουριά πως οι “κυανόλευκοι” θα αγωνιστούν τη νέα χρονιά στην δεύτερη κατηγορία.

Αρχικά αναφέρθηκε για την περυσινή χρονιά λέγοντας:

«Θα μιλήσω πρώτα γι’ αυτό που έγινε πέρυσι. Μια προσπάθεια που ήταν τιτάνια, εν μέσω πανδημίας, προβλημάτων, καταστάσεων που δεν είχαμε ξανά ζήσει. Καταφέραμε να κάνουμε ένα άθλο. Αυτό το βραβείο ανήκει στους ποδοσφαιριστές, δεν τους χαρίστηκε τίποτα και βέβαια με την αρωγή την δικιά μας που ήμασταν δίπλα τους, τους στηρίξαμε και τα καταφέραμε».

Για την απόφαση της ΕΕΑ και την σιγουριά του ο Στέλιος Παπαδημητρίου, τόνισε:

«Τώρα κάτι που κερδίσαμε στο γήπεδο, κάποιες καταστάσεις πάνε να το αλλάξουν αυτό. Εμείς θα είμαστε στην Super League 2 πανηγυρικά. Είμαστε καθαροί, έχουμε μεγάλη δύναμη και καθαρότητα στον λόγο μας και τις πράξεις μας και θα πάμε την ομάδα εκεί που θα πρέπει να πάμε. Δεν ανησυχεί μόνο ο κόσμος της Αλικαρνασσού αλλά όλου του Ηρακλείου, αφού ο Ηρόδοτος είναι ομάδα της Κρήτης και καμάρι της Αλικαρνασσού».

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts