Βόλος“Θέλει τον Γκρίλο η Νιούελς!”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/02/grillo_nevra.jpg

barbersalon Avra

Ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φαούστο Γκρίλο έχει εκδηλώσει η Νιούελς Όλντ Μπόις, σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων από την Αργεντινή τις τελευταίες ώρες.

Το impulsonegocios μάλιστα, μεταδίδει πως υπήρξε επίσημη κρούση της ομάδας στον Γκρίλο, όμως όπως τονίζεται η δελεαστική πρόταση που δέχτηκε δεν ανταποκρίνεται στα θέλω του παίκτη.

Σε άλλα μέσα της Αργεντινής επισημαίνεται ότι ο Γκρίλο βρίσκεται στη λίστα της Νιούελς και αποτελεί πρωταρχικό στόχο για το κέντρο της άμυνας, αν και συζητήσεις υπάρχουν και με άλλους παίκτες.

Τα δεδομένα λοιπόν έχουν ως εξής. Η Νιούελς παρακολουθεί ζεστά την περίπτωση του Γκρίλο και θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της. Για να συμβεί βέβαια αυτό θα πρέπει να συναινέσει και ο Βόλος, καθώς ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2022, την ίδια ώρα που εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στα δημοσιεύματα από την Αργεντινή δε γίνεται καμία αναφορά στους κυανέρυθρους.

Το αν θα υπάρξει κάτι χειροπιαστό για τον Γκρίλο θα φανεί τις αμέσως επόμενες μέρες, μιας και η ομάδα της Αργεντινής βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας και θέλει να κλείσει γρήγορα τις μεταγραφικές της υποθέσεις.

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube