Γ’ ΕθνικήΗρακλης: Μεταγραφές από το πάνω ράφι!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/iraklis2020.jpg

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Ηρακλή με τα απαραίτητα rapid test, αλλά και μεταγραφική ενίσχυση στα “σκαριά”.

H ενημέρωση του Ηρακλή :

«Την Δευτέρα η διοίκηση του Ηρακλή, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ στο γήπεδο των Αμπελοκήπων θα γίνουν τα απαραίτητα όπως ανακοίνωσε η ΓΓΑ rapid test για κορονοϊού κάθε αρχή της εβδομάδας…

Μόλις βγούνε τα αποτελέσματα, η ομάδα θα ξεκινήσει ξανά τις προπονήσεις ώστε να καλύψουν πάλι το χαμένο έδαφος ώστε ο προπονητής μας κ. Μπαξεβάνος να βγάλει ακόμα καλύτερα συμπεράσματα για την ομάδα, και να «χτίσει» ένα πολύ καλό και δυνατό σύνολο για την δύσκολη συνέχεια εφόσον ξεκινήσει οριστικά το πρωτάθλημα.

Η διοίκηση του Ηρακλή μας προσπαθεί να κάνει τα πάντα ώστε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να διεκδικήσει την άνοδο καθώς πρέπει, ως ΗΡΑΚΛΗΣ… Η διοίκηση με συνεργασία τον προπονητή της ομάδος ψάχνουν τις καλύτερες λύσεις για την ενίσχυση με ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι για να αποδώσει καρπούς όλο αυτό το εγχείρημα, που μοναδικός στόχος δεν είναι άλλο από την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Πάντως να ενημερώσουμε τον κόσμο με επιφύλαξη, ότι κάθε ανακοίνωση που βγαίνει για την επανέναρξη της Γ’ εθνικής ξέρουμε όλοι μας ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε όσο καλύτερα την δουλειά μας και να οδηγήσουμε τον σύλλογο εκεί που αξίζει…»

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1