Γ’ ΕθνικήΗρακλής: «Ανοιχτός ο δρόμος για τη Super League 2»

Avatar for Regista Team Regista Team24/03/2021
https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/02/iraklis-1.jpg

Για τη νέα προσπάθεια της ομάδας, την αναδιάρθωση αλλά και για τους στόχους της νέας διοίκησης τοποθετήθηκε ο Ηρακλής, μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΣΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ SUPER LEAGUE 2 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ – Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΘΕΙ ΠΑΛΙΑ ΧΡΕΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗ…

Θα μπορούσαμε να μιλάμε ατελείωτες ώρες γι αυτά τα θέματα αλλά πρέπει να είμαστε συγκεκριμένοι και σίγουροι και να καταλάβει ο κόσμος ότι λαθη του παρελθόντος δεν πρέπει να ξανά υπάρξουν για να υπάρχει κάτι υγιές και βιώσιμο.

Μπορούμε να αναφέρουμε ότι με την αναδιάρθρωση ο Ηρακλής εφόσον μπει στα μπαράζ και θα είναι στις πρώτες 4 με 5 θέσεις και η Football League ενσωματωθεί με την Super League 2 όπως αναφέρουν στην αναδιάρθρωση τότε ο Ηρακλής θα πάρει το εισιτήριο για την δεύτερη επαγγελματική κατηγορία. Πολλές φήμες αναφέρουν ότι αρκετές ομάδες δεν θα θελήσουν στο νέο πλάνο της ΕΠΟ να συμμετάσχουν γιατί και οικονομικά δεν θα συμφέρει για τους συλλόγους τους αλλά και είναι αντίθετοι με όλη αυτήν την κατάσταση που θα ακολουθήσει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με την συνέχεια ομάδες που θα θελήσουν να ανέβουν κατηγορία στα νέα επαγγελματικά πρωταθλήματα που θα διοργανώσει η ΕΠΟ, να παίξουν χωρίς κανένα πρόβλημα αρκεί να τηρούν τα μέτρα και τους κανόνες που θα εφαρμόσουν οι αρμόδιοι.
Σίγουρα για τον νέο Ηρακλή όποια κι αν είναι η απόφαση για τις κατηγορίες που θα παίξει δεν θα έχει πρόβλημα στο αγωνιστικό ή στο οικονομικό.

Το άλλο θέμα που καίει κάθε κίνηση που γίνεται στον ποδοσφαιρικό σύλλογο ο κ. Θόδωρος Δρακόπουλος επιβάλλει να υπάρχει υπομονή σε αυτό το θέμα και να μην υπάρχει βιασύνη σε κάθε τι απόφαση που θα βγαίνει απο το ΔΣ…

Όταν, δεν πρέπει να υπάρχει η συνέχεια από τον παλιό σύλλογο του Ηρακλή, θα πρέπει να μην συνδέεται πουθενά γιατί θα θεωρηθεί η συνέχεια του και πόσο μάλλον σε αυτό το ζήτημα με τα χρέη δεν βρέθηκε ποτέ λύση μέχρι τώρα στον ποδοσφαιρικό σύλλογο…όπου και η ΕΠΟ με την τελευταία ανακοίνωση αναφέρει ότι κάθε συνέχεια νέας ΠΑΕ με το ίδιο γήπεδο ίδια χρώματα ίδιο όνομα η ομάδα θα έχει κληρονομιά τουλάχιστον το 50% των χρεών που είχε δημιουργήσει να χρωστάει…και πόσο μάλλον όταν ποδοσφαιριστές θα αναζητήσουν τα λεφτά τους που δεν πληρώθηκαν από τα συμβόλαια τους.

Σίγουρα όλοι ελπίζουμε να γινει το ακατόρθωτο και να καταλάβουν οι υπεύθυνοι των αποφάσεων της ΕΠΟ ότι με την νέα διοίκηση που θα γίνει μετά τις εκλογές να διευκολύνουν ομάδες και ιστορικούς συλλόγους που μέχρι τώρα πλήρωσαν πληρώνουν λάθη από πρόσωπα που έκαναν σε συλλόγους…όπως ο Άρης, Πανιώνιος, Βέροια, Πανθρακικος και άλλες ομάδες στο παρελθόν.

Εμείς από την πλευρά μας ως διοίκηση του Ηρακλή θα κάνουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι υγιές και βιώσιμο και ο κόσμος να νιώθει ασφαλής που θα εμπιστευτεί την προσπάθεια για να έρθουν όσο τον δυνατόν περισσότεροι κοντά στην ομάδα..Αυτο το εισπράκτουμε καθημερινά από τα μηνύματα σας και την θέληση σας η συμφωνία να πετύχει και να πάμε όλοι μαζί τον Ηρακλή εκεί που αξίζει…»

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1