ΑΕΛInterviewsΕυαγγέλου στο regista: «Προπονούμαστε και πνευματικά για να ξεπεράσουμε τη δύσκολη κατάσταση του κορωνοϊού»

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/11/evaggelou-ael.jpg

Δηλώσεις στο regista.gr έκανε ο προπονητής της Ακαδημίας της ΑΕΛ Κ-17, κος Αποστόλης Ευαγγέλου, ο οποίος μας μετέφερε τις δικές του σκέψεις και προβληματισμούς μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων των Ακαδημιών, το πρόγραμμα προπονήσεων ώστε να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση οι παίκτες, καθώς και το πώς βιώνουν τις οι νεαροί ποδοσφαιριστές τις νέες συνθήκες. Έκλεισε, μάλιστα, με ένα αισιόδοξο μήνυμα προς όλους.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κου. Ευαγγέλου:

Ο κίνδυνος είναι μεγάλος και σίγουρα θα πρέπει να βάλουμε το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα. Η διασφάλιση της υγείας όλων μας είναι το πρώτο μέλημά μας.

Χρειάζεται ειδική μεταχείριση τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο ψυχολογικό. Από την πρώτη στιγμή η ΠΑΕ ΑΕΛ ακολούθησε τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Κατόπιν συνεννόησης με τα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ, θέσαμε πλάνο για τον τρέχοντα μήνα.

Σκοπός μας είναι κατά τη διάρκεια της εβδομάδος τα παιδιά να λαμβάνουν θέματα που αφορούν την ατομική τους προπόνηση από τους προπονητές της ομάδας. Ο εγκλεισμός είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Έτσι, δώσαμε πέραν της προπόνησης για τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης, μία “πνευματικής” μορφής προπόνηση.

Πώς βιώνουν τα παιδιά την καραντίνα;

Τα παιδιά δείχνουν ζήλο, είναι θετικοί και αισιόδοξοι. Σίγουρα δεν μπορεί να αντικατασταθεί η φυσική παρουσία στην προπόνηση στο γήπεδο και στους αγώνες. Με τον τρόπο αυτό όμως, ξέρουν ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι δίπλα τους.

Μία ευχή για το μέλλον..

Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι θα βγούμε πιο δυνατοί. Εύχομαι υγεία και σύντονα να βρεθούμε στον αγωνιστικό χώρο, τον οποίο αγαπάμε πολύ.

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube