Πρωταθλήματα ΕΠΣΕΠΣΝΛ: Κληρώνει για Α’ Κατηγορία και Κύπελλο

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/epsnl_regista.jpg

barbersalon Avra

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα στις 19.30 θα διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ DE-TOX.

Την ίδια μέρα και μισή ώρα αργότερα, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τα σωματεία των Β’ και Γ’ κατηγοριών για να συζητηθεί ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων τους, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κλήρωση της α’ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΝΛ στην οποία μετέχουν οι ομάδες της Β’ και Γ’ κατηγορίας (που δήλωσαν συμμετοχή).

Καλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων να παρευρεθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις “4-4-2 Football Park” (μετά το Νέο Κοιμητήριο – παλιά γήπεδα Ίκαρος) στην ώρα τους, τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Επιπλέον, από τη γραμματεία της ΕΠΣΝ Λάρισας υπενθυμίζεται ότι ΟΛΑ τα σωματεία θα πρέπει να προσκομίσουν άμεσα στα γραφεία τα δικαιολογητικά για τις αντικαταστάσεις των δελτίων των ποδοσφαιριστών τους, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην προλάβουν να εκδοθούν εγκαίρως με αποτέλεσμα να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Η απόφαση για την υποχρεωτική αντικατάσταση των δελτίων είναι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) και δεν υπάρχει δυνατότητα αναβολής για κανένα σωματείο.

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube