Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
Απορρίπτει την από 05.04.2022 ένσταση του σωματείου «Αθλητική Ένωση Λευκίμμης» για τον αγώνα που διεξήχθη στις 03.04.2022 με το σωματείο με την επωνυμία «Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας».
Απαλλάσσει τον Δημήτριο Πιστόλη, παρατηρητή του διεξαχθέντος στις 02.03.2022 αγώνα μεταξύ των σωματείων «Χαραυγιακός» και «Ηλιούπολη ΓΣ».
Επιβάλλει στον Βασίλειο Σπηλιώτη, παρατηρητή του διεξαχθέντος στις 07.04.2022 αγώνα μεταξύ των σωματείων «ΑΠΣ Σκάλας Ο Άρης» και «Ηλιούπολη ΓΣ», την πειθαρχική ποινή της εξαίρεσης αυτού από τον ορισμό του ως Παρατηρητή Αγώνων για χρονικό διάστημα σαράντα (40) ημερών.
Επιβάλλει στο σωματείο με την επωνυμία «Προοδευτική Νεολαία» χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ (αγώνας με Εθνικό ΟΦΠΦ στις 27.03.2022).
Επιβάλλει στο γυναικείο σωματείο με την επωνυμία «Αγ. Θωμάς» χρηματική ποινή ύψους διακοσίων (200) ευρώ (αγώνας με «Γυναίκες Περιστερίου ΓΠΣ» στις 27.03.2022).
Επιβάλλει στο γυναικείο σωματείο με την επωνυμία «Κέρκυρα 1996» χρηματική ποινή ύψους διακοσίων (200) ευρώ (αγώνας με «Κεραυνό Θεσπρωτικού» στις 27.03.2022).
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σοκ στο ελληνικό μπάσκετ και το Βόλο για το χαμό του Θανάση Δεσλή
Ιταλικές “ματιές” από Καμπιονάτο στον Α’ όμιλο της Super League 2!
Super League 2: Το αναλυτικό πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής και οι μεταδόσεις