Ολυμπιακός ΒόλουΕποχή Νταόπουλου στον Ολυμπιακό Βόλου!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/07/ntaopoulos-1.jpg

barbersalon Avra

Αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ολυμπιακού Βόλου επεφύλασσε η τελευταία μέρα του 2021!

Με ανακοίνωση της το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημέρωσε πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον Ιωάννη Νταόπουλο για τη μεταβίβαση του 51% του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας, διαδικασία που θα ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες. Υπενθυμίζεται πως η εμπλοκή Νταόπουλου στα κοινά της ομάδας, είχε προαναγγελθεί ήδη από το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει, ότι σήμερα Παρασκευή 31/12/2021 επήλθε μία καταρχήν συμφωνία μεταξύ της πλειοψηφίας των μικρομετόχων, με τον Βολιώτη ομογενή επιχειρηματία Ιωάννη Νταόπουλο, για τη μεταβίβαση του 51% του μετοχικού κεφαλαίου.

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες, μέσω της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να ολοκληρωθεί νόμιμα και νομότυπα η όλη μεταβίβαση. Επίσης, άμεσα θα γίνει και η διοικητική αλλαγή, με την κάλυψη από τον Ιωάννη Νταόπουλο της θέσης του νόμιμου εκπροσώπου της ΠΑΕ.

Η παρούσα διοίκηση αισθάνεται ότι και αυτή τη χρονική στιγμή έπραξε το καλύτερο για τη μεγάλη μας ομάδα, παραδίδοντάς την σε υγιή χέρια, βολιώτικης καταγωγής και με ονοματεπώνυμο, συνώνυμο της ανοδικής εξέλιξή της.

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube