Νίκη ΒόλουΕπιτροπή Διαχείρισης Πανθεσσαλικού: «Κλειστό για 20 μέρες το Στάδιο»

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/09/panthessaliko.jpg

barbersalon Avra

Mε ενημέρωση της, η Επιτροπή Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού γνωστοποιεί ότι για τις επόμενες 20 ημέρες ο αγωνιστικός χώρος του Σταδίου δεν θα είναι διαθέσιμός προς χρήση. Κάτι που μεταφράζεται στην αλλαγή έδρας του αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ της Νίκης Βόλου και του Εργοτέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προκειμένου να γίνει η αναγκαία και απαραίτητη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, τον οποίο χρησιμοποιούν δύο επαγγελματικές ομάδες της πόλης μας, για διάστημα 20, περίπου, ημερών ο χώρος αυτός δεν θα διατίθεται προς χρήση.

Αυτό θα επαναληφθεί μέσα στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου για άλλη μία φορά, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής λειτουργία του Σταδίου και να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα του παρελθόντος που είχε αφεθεί στην τύχη του και παρουσίαζε εικόνας εγκατάλειψης και καταστροφής.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό και σεβαστό από όλους ότι πλέον υπό το νέο φορέα διαχείρισης το Πανθεσσαλικό Στάδιο που αποτελεί ένα ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο της τοπικής μας κοινωνίας θα αξιοποιηθεί και θα διαφυλαχτεί με κάθε τρόπο, όπως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου και κατ’ επέκταση της πόλης και των πολιτών για τους οποίους υπάρχουν και λειτουργούν.

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube