Παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου είναι εδώ και λίγο καιρό ο Ερνάν Ντα Κάμπο.
Ο Ντα Κάμπο είναι 26 ετών και έχει ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό, με σημαντική παρουσία στα γήπεδα της Αργεντινής. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Τσακαρίτα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ροζάριο Σεντράλ, την Κίλμες και τη Σαν Μαρτίν. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έρχεται στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για να κάνει τη διαφορά αγωνιζόμενος κατά κύριο λόγω ως επιτελικός μέσος, αλλά και στις πτέρυγες.

Πλέον και αφού έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα το κεφάλαιο αναδιάρθρωση, ο Ντα Κάμπο θα περάσει την Πέμπτη από τις εργομετρικές του εξετάσεις και θα μεταβεί εντός της ημέρας στο Καρπενήσι. Εκεί θα έχει την πρώτη του επαφή με τους νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο, μπαίνοντας αμέσως στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Ολυμπιακού.
Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος κ. Σωτήρης Μαυρονάσιος είχε προαναγγείλει την απόκτηση ενός ακόμη Αργεντινού και ενός Ισπανού ποδοσφαιριστή, ενώ με το σκόπελο της αναδιάρθρωσης να έχει ξεπεραστεί δεν αποκλείεται να υπάρχουν και.. εκπλήξεις! Οι συζητήσεις με πολλούς ποδοσφαιριστές είναι προχωρημένες και εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στην ομάδα.