Διαιτητικό: Ζητά εξόφληση του Μακρυωνίτη, καμία ανησυχία από τον Ολυμπιακό Βόλου

AURA TEO
red nose1

Σε εξόφληση του Ηλία Μακρυωνίτη καλείται να προχωρήσει ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά την απόφαση που έλαβε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Φυσικά οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων τονίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και το ζήτημα θα διευθετηθεί με τους νομικούς των δύο πλευρών να βρίσκονται σε επαφή. Μάλιστα επισημαίνεται πως η προσφυγή αφορά χρήματα που σχετίζονται με την περίοδο της καραντίνας και την διακοπή του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά η απόφαση:

“Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Υποχρεώνει την εφεσίβλητη ΝΕΑ ΠΑΕ ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 να καταβάλει στον προσφεύγοντα–εκκαλούντα ποδοσφαιριστή Ηλία Μακρυωνίτη του Αριστείδη: α) το συνολικό ποσό των τριών χιλιάδων επτακοσίων σαράντα πέντε Ευρώ και ενενήντα έξι λεπτών (3.745,96 Ευρώ) μικτά και δη νομιμοτόκως, από τότε που η κάθε απαίτηση κατέστη ληξιπρόθεσμη και απαιτητή και συγκεκριμένα για τον κάθε μισθό, από την πρώτη του επομένου μήνα, για τα δώρα εορτών και επιδόματα 2019 και 2020, από 01/01/2020 και 01/01/2021 αντίστοιχα και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή τους και β) το συνολικό ποσό των χιλίων επτακοσίων πενήντα Ευρώ (1.750 Ευρώ) και δη νομιμοτόκως από την κοινοποίηση της προσφυγής μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή τους, κατά το ειδικότερα διαλαμβανόμενα στο σκεπτικό της παρούσας.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts