ΑΕΛΔιάψευση από την ΠΑΕ ΑΕΛ και.. αιχμές για τους managers!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/ael_larisa-1.jpg

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδοντας το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Γκίνη και τονίζοντας πως το ρόστερ της ομάδας είναι σχεδόν πλήρες, με τις όποιες προσθήκες να αφορούν μελλοντικά μόνο εξαιρετικές περιπτώσεις.

Αναλυτικά:

Διάφοροι managers χρησιμοποιούν συγκεκριμένα αναξιόπιστα sites, για να διαφημίσουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι δήθεν ενδιαφέρουν την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αυτό συνέβη και σήμερα με έναν άγνωστο σε εμάς ποδοσφαιριστή του Ο.Φ. Ιεράπετρας ονόματι Γκίνη.

Χωρίς να θέλουμε να παραγνωρίσουμε την αξία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να είναι καλός παίκτης, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ούτε εμείς, ούτε οι προπονητές μας έχουμε το οιονδήποτε ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ όσον αφορά τον βασικό κορμό της, έχει ένα έτοιμο ρόστερ από Έλληνες και ξένους διεθνείς ποδοσφαιριστές, που ήδη υπήρχαν από τον Ιανουάριο του 2021 και ορισμένοι αξιόλογοι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν ήδη αποκτηθεί τον τελευταίο μήνα (Γιάκος, Μαυριάς, Συμελίδης, Ζησούλης, Παπαγεωργίου, Κούστα και Θεολόγου) και θα υπάρξει ενδιαφέρον για άλλους ποδοσφαιριστές Έλληνες και ξένους, μόνο εάν εμφανιστεί κάτι ιδιαίτερα εξαιρετικό.

Ήδη υπάρχει ρόστερ έτοιμο με 26 ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις.

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1