Αναγέννηση Καρδίτσας«Δηλώθηκε ως κρούσμα παίκτης που δεν ανήκει στην Καβάλα!»

https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/10/ASA-4.jpg

barbersalon Avra

Για παραπλάνηση και για παράνομη αναβολή της αναμέτρησης των δύο ομάδων, καταγγέλλει την Καβάλα η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Μάλιστα δημοσιοποιεί το έγγραφο της επίσημης καταγγελίας με λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη, ζητώντας την παρέμβαση των αρμοδίων αρχών και κάνοντας λόγο για διακωμώδηση του αθλήματος!

Αναλυτικά:

ΠΡΟΣ: Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Τσιάρα Κωνσταντίνο
Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Αυγενάκη Ελευθέριο
Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Μαυρωτά Γεώργιο

Διαμαρτυρία – Καταγγελία με αφορμή τη νέα ματαίωση στον αγώνα ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα – ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας (2η αγωνιστική εξ’ αναβολής)

Το μεσημέρι της Κυριακής (2/1/22) και ώρα 13:16 υπήρξε ενημέρωση μέσω email από τον Πρόεδρο Υγειονομικής Επιτροπής της Super League 2 Betsson για αναβολή της προγραμματισμένης αναμέτρησης της ομάδας μας με την ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα γιατί η γηπεδούχος ΠΑΕ δήλωσε επτά κρούσματα κορονοϊού έπειτα από τη διενέργεια Rapid test.

Επειδή η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας είναι αποφασισμένη να διαφυλάξει τα συμφέροντα της μέχρι τέλους χωρίς να κάνει τα στραβά μάτια σε φαινόμενα και συμπεριφορές που επηρεάζουν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και καταπατούν κάθε έννοια ισονομίας σας γνωστοποιήσουμε τα εξής:

1ον) Ποδοσφαιριστής που δηλώθηκε θετικός από την ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα ως κρούσμα δεν ανήκει στην δύναμη της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα.

2ον) Οι πέντε παίκτες που δηλώθηκαν το Σάββατο (1/1/22) και μάλιστα εκπρόθεσμα (!) (στις 15:20 αντί για τις 14:30 που λήγει η σχετική προθεσμία) πως είναι θετικοί (μέσω Rapid Test) στην λοίμωξη COVID-19 θα έπρεπε να υποβληθούν σε μοριακό διαγνωστικό έλεγχο (PCR) και να προσκομίσουν τα αποτελέσματα κάτι που δεν έγινε.

3ον) Αποκορύφωμα δε της απατηλής συμπεριφοράς των διοικούντων της Καβάλας και της πλήρης διακωμώδησης του αθλήματος ήταν η δήθεν αποστολή άλλων δύο κρουσμάτων σήμερα Κυριακή (2/1/2022) στις 15:20, 10 λεπτά δηλαδή πριν την ώρα διεξαγωγής του αγώνα που τελικά δεν έγινε ποτέ συμπεριλαμβανομένου και του ποδοσφαιριστή που αναφέραμε και παραπάνω που δεν ανήκει στην δύναμη της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα.

Και ο πλέον αδαής καταλαβαίνει πως πρόκειται για μία ξεκάθαρη διαστρέβλωση και αλλοίωση στους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος καθώς πλήττεται η αξιοπιστία του όπως και το κύρος των αγώνων. Πρόκειται για μία απάτη κατά των αρχών και των θεσμών.

Σας καλούμε άμεσα να διαβιβάσετε την υπόθεση στον αρμόδιο ποινικό εισαγγελέα, όπως επίσης και στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για να επιληφθούν επί του θέματος καθώς προκύπτουν κακουργηματικές συμπεριφορές από εκείνους που κατέφυγαν σε αυτή την απατηλή πράξη και απαξιώνουν τα όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο ενώ χρησιμοποιούν ψευδώς ως κρούσμα ποδοσφαιριστή που δεν ανήκει στην δύναμη τους.

Αναμένουμε σύντομα τις κινήσεις σας, καθώς σε διαφορετική περίπτωση επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας.

Με εκτίμηση,

Για την Π.Α.Ε. Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση Καρδίτσας 1904

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube