Ολυμπιακός Βόλου“Δέσμιοι” των εξελίξεων στον Ολυμπιακό Βόλου!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/proponisi_regista.jpg

Σοβαρότατο πρόβλημα αντιμετωπίζουν πολλές ομάδες της Football League – μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός Βόλου – οι οποίες όχι απλά δε ξέρουν πότε θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αλλά ούτε καν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν!

Με τα τωρινά δεδομένα και μετά την δικαίωση των Χανίων, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στη Football League με την διέξοδο στην παραπάνω κατηγορία να κλείνει, αλλά να μπορεί να ανοίξει και πάλι μόνο με πρωτοβουλία του Λευτέρη Αυγενάκη. Προς το παρόν οι άνθρωποι της ομάδας δυσκολεύονται να διαχειριστούν την υφιστάμενη κατάσταση, καθώς οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός από εδώ και στο εξής “κοιτούσαν” προς Super League 2.

Τα νέα δεδομένα αλλά και η αβεβαιότητα γύρω από την πιθανή ανατροπή αυτών “δένει” τα χέρια των ανθρώπων της ομάδας, καθώς όσο δε γνωρίζουν οριστικά το που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός δε μπορούν να “τρέξουν” την ενίσχυση της ομάδας, καθώς είναι τελείως διαφορετικές οι απαιτήσεις και τα μπάτζετ στις δύο ξεχωριστές κατηγορίες.

Οι όποιες συζητήσεις με στόχους έχουν “παγώσει”, με το μεταγραφικό σχεδιασμό να βρίσκεται.. στον αέρα και να περιμένει τις οριστικές εξελίξεις γύρω από την αναδιάρθρωση.

Κοινοποιήστε το: