Άλλα ΣπορΝίκη Βόλου: Αυτά αποφασίστηκαν στο ΔΣ για τα δελτία των αθλητών

Regista Team18/09/2021
https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/gsniki_regista.jpg

barbersalon Avra

Στις 10/9/2021 πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», με μοναδικό θέμα, τις αιτήσεις γονέων και συλλόγων, για μετεγγραφές αθλητών και αθλητριών διαφόρων τμημάτων του συλλόγου.

Τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν ομόφωνα τη μη χορήγηση ελευθέρας μετεγγραφής σε οποιαδήποτε αθλητή ή αθλήτρια οποιουδήποτε τμήματος του συλλόγου, μετά από αίτηση που κατατίθεται, είτε από το οικογενειακό περιβάλλον, είτε από προπονητές συλλόγων με οποιαδήποτε μορφή έντυπη ή ηλεκτρονική.

Στη συνεδρίαση, αποφασίστηκε να τηρηθεί μόνο η επίσημη διαδικασία.

Συγκεκριμένα, όποιο σωματείο ενδιαφέρεται να αποκτήσει αθλητή ή αθλήτρια του συλλόγου από οποιοδήποτε τμήμα, αυτό θα γίνεται μόνο με επίσημο έγγραφο του συλλόγου που ενδιαφέρεται με σφραγίδα και υπογραφή Προέδρου. Μόνο τέτοιες περιπτώσεις θα συζητούνται στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Δεν έχουμε καμία αντίρρηση, οι αθλητές μας να αγωνιστούν σε ομάδες που θα κρίνουμε εμείς ότι θα είναι προς όφελος τους, αλλά μόνο υπό μορφή δανεισμού ενός έτους ή με διαπραγμάτευση οικονομικών ανταλλαγμάτων προς όφελος του τμήματος και του συλλόγου γενικότερα, σε περίπτωση ελεύθερης μετεγγραφής.

Σε ότι αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, μπορεί τα δελτία να ανήκουν στην Ερασιτεχνική, αλλά για μεταγραφές αθλητών θα γίνεται μετά από εντολή της ΠΑΕ Νίκης Βόλου, η οποία έχει και την ευθύνη για τη διαχείριση των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας και της Κ19. Πληροφ . 2421062644.

Για τους Νέους Αθλητές Νίκης Βόλου μπορούν να επικοινωνούν με το κο Χαλκιά Απόστολο τηλ. 6944372460

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube