Γ’ Εθνική“Χαιρετίζουμε την έναρξη των προπονήσεων, επιφυλασσόμαστε για πανηγυρισμούς!”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/12/stoumpitsoglou.jpg

Σε προσωπική δήλωση στο regista.gr προχώρησε ο υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας της Δήμητρας Ευξεινούπολης κ. Λευτέρης Στουμπιτσόγλου, όπου τοποθετήθηκε γύρω από το πράσινο φως για την επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων στις ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά:

“Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδεχτήκαμε την απόφαση της ομάδας λοιμοξιολόγων και της ΓΓΑ για την επανέναρξη των προπονήσεων της κατηγορίας μας.

Από την μια η χαρά της επανεκκίνησης των προπονήσεων και από την άλλη ο έντονος προβληματισμός για τον αν, το πότε, το πως, αλλά και το σε ποιο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, μιας και δημιουργούνται έντονα ερωτήματα!

Όπως γνωρίζουμε όλοι, οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων της Γ’ Εθνικής είναι ερασιτέχνες και εργαζόμενοι σε διάφορες επιχειρήσεις. Ένα εύλογο λοιπόν ερώτημα είναι πως θα πραγματοποιούνται συνεχείς αγώνες ειδικά μεσοβδόμαδα με ταξίδια και αγωνιστικές, που θα πρέπει να αφιερώνουν εργασιακές ώρες αλλά σε πολλές περιπτώσεις και κλείσιμο των καταστημάτων τους για να ακολουθήσουν τις ομάδες τους!

Σε αναμονή λοιπόν διευκρινιστικών οδηγιών χαιρετίζουμε την έναρξη αυτή και επιφυλασσόμαστε για τους πανηγυρισμούς!” ήταν η χαρακτηριστική του δήλωση.

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube