Γ’ ΕθνικήΓ’ Εθνική: “Μαχαιριά” μετά τα νέα μέτρα!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/g-ethniki-reg.jpg

Λίγο κράτησε η χαρά των ομάδων της Γ’ Εθνικής, καθώς μετά από ελάχιστες μέρες προπονήσεων μπαίνει και πάλι λουκέτο στο πρωτάθλημα!

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα μόνο της Super League, της Super League 2, της Basket League και της Volley League σε περιοχές που βρίσκονται στο “βαθύ κόκκινο”, με όλα τα άλλα αθλήματα ακόμα και σε επίπεδο προπονήσεων -συμπεριλαμβανομένης και της Γ’ Εθνικής- να ξαναμπαίνουν στον.. πάγο.

Χαρακτηριστικά οι ομάδες του Νομού Λάρισας δεν μπορούν (ως περιοχή με βαθύ κόκκινο) να συνεχίσουν ομαδικές προπονήσεις, ενώ αντίθετα αυτή η δυνατότητα υπάρχει ακόμα με τα υπάρχοντα δεδομένα για τη Μαγνησία, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

Φυσικά γίνεται αντιληπτό ότι με πολλούς άλλου νομούς της χώρας σε “βαθύ κόκκινο” για τις επόμενες δύο εβδομάδες, δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει σε καμία περίπτωση η Γ’ Εθνική στις 28/3, μιας και μεγάλος αριθμός ομάδων θα απέχει από τις ομαδικές προπονήσεις για εύλογο χρονικό διάστημα.

Η νέα κοινή υπουργική απόφαση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μόνο σε περίπτωση εξαίρεσης της Γ’ Εθνικής από τα νέα μέτρα θα μπορούμε να μιλάμε για σέντρα το αμέσως προσεχές διάστημα.

Δείτε εδώ τις ανακοινώσεις Χαρδαλιά και ποιες περιοχές μπήκαν στο “βαθύ κόκκινο”

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1