Γ’ ΕθνικήΓ’ Εθνική: “Θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο παραπάνω από τη Football League”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/g-ethniki-3os-omilos-1.jpg

Την εκτίμηση τους αναφορικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, κοινοποίησαν οι άνθρωποι του Ηρακλή.

Αναλυτικά το κείμενο που αναρτήθηκε στη σελίδα του συλλόγου στο facebook και αφήνει ένα “παραθυράκι” αισιοδοξίας για επιστροφή από.. τον πάγο :

«Κρίσιμη μέρα αύριο τρίτη 19/1 για την Γ’ εθνική (σημείωση: η σύσκεψη μεταφέρεται πιθανότατα για 21/1).

Ανώτατα στελέχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «μαζί με τους λοιμωξιολόγους» αναφέρουν ότι από τον τρόπο με τον οποίο η επιστημονική επιτροπή θα προσεγγίσει το θέμα, θα εκφραστεί μια «τάση», για το προς τα πού πάνε τα πράγματα. Ολα τα ενδεχόμενα βρίσκονται πάνω στο τραπέζι.

Να σημειωθεί ότι το πρωτόκολλο έχει ήδη σταλεί από την ΕΠΟ στα σωματεία και στους ειδικούς. Εφόσον οι λοιμωξιολόγοι εγκρίνουν το πρωτόκολλο που θα κατατεθεί, τότε αναμένεται να ανάψουν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, ενώ αυτό που αναμένουμε είναι αν ισχύσει αρχικά και για την Γ’ Εθνική.

Επιθυμία των ομάδων είναι να επαναρχίσει η αγωνιστική δράση, αφού βεβαίως αναληφθούν τα έξοδα έστω της διαιτησίας από την διοργανώτρια αλλά και η βοήθεια στην διεξαγωγή των εβδομαδιαίων τεστ κορωνοϊού που επιβάλλεται να γίνονται όπως στη super league.

Πηγές μας αναφέρουν ότι ίσως πάρει παράταση η επανέναρξη της Γ’ εθνικής και ο μοναδικός λόγος είναι ότι θέλουν οι λοιμωξιολόγοι να αποφασίσουν αναλόγως με την εξέλιξη που θα έχει η πανδημία τις επόμενες ημέρες και πόσο μάλλον αν ξεκινήσει και η Football League θα χρειαστεί κάποιες μέρες παραπάνω να περιμένουμε για το «ΟΚ» της Γ’ εθνικής».

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube