Νίκη ΒόλουΚυριάκος: ‘Θα πετύχουμε τους στόχους μας’

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/niki_kyriakos_regista.jpg

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της συνέχισης της προετοιμασίας της Νίκης Βόλου, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της, πραγματοποίησε ο προπονητής τεχνικής κι ατομικής βελτίωσης των “κυανολεύκων”, Γιώργος Κυριάκος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Η προετοιμασία συνεχίζεται πολύ ικανοποιητικά. Οι παίκτες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας, έχουν ρυθμό και όρεξη. Είναι, επίσης, σημαντικό πως δε δείχνουν καθόλου επηρεασμένοι από τη μακρά αποχή, γεγονός που το περιμέναμε, καθώς δε σταματήσαμε, ως τεχνικό τιμ, να δουλεύουμε μαζί τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας.

Έρχεται ένα δύσκολο πρωτάθλημα τριών μηνών για εμάς, με συνεχόμενα παιχνίδια. Ο χρόνος αποθεραπείας των ποδοσφαιριστών, ύστερα από κάθε ματς, θα είναι μηδαμινός, αλλά θα πρέπει όλοι μας να προσαρμοστούμε στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, χωρίς τραυματισμούς και με συγκέντρωση σε όσα έχουμε δουλέψει, πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα δούμε, παράλληλα, καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα μας.

Η απώλεια του Μπιτσάκου, στο ξεκίνημα, θα είναι σημαντική. Είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς, έκανε μία εξαιρετική χρονιά πέρσι και, δεδομένα, θα μας λείψει. Πιστεύω, όμως, ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές, στο έμψυχο δυναμικό μας, που θα μπορέσουν να αναπληρώσουν το κενό του”.

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1