Απόλλων ΛάρισαςInterviewsΓιάννης Μάγγος: “Προέχει η υγεία όλων, δύσκολες οι συνθήκες”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/maggos-1050-x-700-1.jpg

Ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας τοποθετήθηκε στο regista.gr για τις εξελίξεις που υπάρχουν όσο αφορά το νέο lockdown, το πόσο δύσκολη είναι η διαχείριση των καταστάσεων σε τέτοια δεδομένα όσο αφορά τόσο τα σωματεία όσο και τους ποδοσφαιριστές τον τρόπο διαχείρισης, προπόνησης, φυσικής κατάστασης και το τι αναμένει ο σύλλογος του Απόλλωνα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Γιάννη Μάγγου:

“Η κατάσταση που ζούμε όλοι μας είναι πραγματικά πολύ δύσκολη για όλους τους ανθρώπους τόσο στον τομέα της υγείας που είναι το σημαντικότερο αλλά και στην οικονομική καταστροφή που βιώνει η χώρα μας, χρειάζεται αντοχές, ενότητα και προσοχή από όλους μας ώστε να βγούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αλώβητοι ξανά από αυτή την δύσκολη στιγμή.

Όσο αφορά το κομμάτι του ποδοσφαίρου πραγματικά κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να παραμείνουν τα παιδιά σε ένα επιθυμήτο επίπεδο μέσω ατομικών προπονήσεων και εκγύμνασης.

Είναι δύσκολο καθώς στα ομαδικά αθλήματα είναι πολύ περιορισμένα αυτά που μπορεί να κάνει κάποιος αθλητής με ατομική προπόνηση και απλά γίνεται μια συντήρηση. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα σε ατομική και ομαδική προπόνηση.

Όσο αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος αναμένουμε τις επίσημες εξελίξεις, τηρούμε με ευλάβεια όλα τα υγειονομικά μέτρα και προσπαθούμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά τα δεδομένα.

Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και μακάρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όσο πιο άμεσα γίνεται.”

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube