Άλλα Σπορ“Βόμβες” Ρεθύμνου κατά ΝΟ Λάρισας: “Παίζουμε κανονική υδατοσφαίριση και όχι πυγμαχία!”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/polo-1.jpg

barbersalon Avra

Σφοδρά παράπονα για την φιλοξενία που δέχτηκε, αλλά και για τα όσα έγιναν στην πισίνα στο παιχνίδι με τη Λάρισα, εξέφρασε ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου.

Αναλυτικότερα η καταγγελία έχει ως εξής:

Συνήθως δεν σας απασχολούμε με θέματα πέρα από αμιγώς αγωνιστικά, ωστόσο δεν μπορούμε να αφήσουμε χωρίς καταγγελία τη συμπεριφορά της ομάδας του ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ απέναντι στην ομάδα μας κατά τη διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Γυναικών στις 4/4/2021 στο κολυμβητήριο Λάρισας.

Αρχικά στο κομμάτι της φιλοξενίας, όχι μόνο δεν έγινε καμία προσπάθεια από τη γηπεδούχο ομάδα, αλλά από την αρχή του αγώνα ο έφορος του ΝΟ Λάρισας, ευρισκόμενος στην κερκίδα του κολυμβητηρίου, ήταν προσβλητικός απέναντι στον προπονητή της ομάδας μας, με την ανοχή του Αλυτάρχη του αγώνα. Αξίζει εδώ να αναφερθεί, ότι στην κερκίδα του κολυμβητηρίου βρίσκονταν περισσότεροι από τους επιτρεπόμενους, με βάση τα αγωνιστικά πρωτόκολλα της ΚΟΕ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, με ευθύνη των διαιτητών, μετά την ισοφάριση από την ομάδα μας σε 3-3 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, το παιχνίδι μετετράπη σε παιχνίδι πάλης κατς από πλευράς του ΝΟ Λάρισας. Οι αθλήτριες της γηπεδούχου ομάδας, με την ανοχή των διαιτητών, χτυπούσαν εν ψυχρώ για τρία οκτάλεπτα τις αθλήτριές μας, με αποτέλεσμα τρεις από αυτές να αποχωρήσουν με τραυματισμό. Σε αυτό βέβαια συντέλεσε και το γεγονός, ότι οι διαιτητές δεν είχαν ελέγξει πριν τον αγώνα τα νύχια των αθλητριών και των δύο ομάδων, ως όφειλαν.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, όπου η αναφερθείσα κατάσταση έγινε επιτρεπτή από τους διαιτητές, όπως ο προπονητής έτσι και οι παίκτριές μας έγιναν αποδέκτες προκλητικής συμπεριφοράς από παίκτριες του ΝΟ Λάρισας, τόσο στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα, όσο και κατά τη διάρκειά του, με αποκορύφωμα το τέλος του αγώνα όπου αθλήτρια της Λάρισας έβρισε με χυδαίο τρόπο δεκαεξάχρονη αθλήτριά μας.

Η ομάδα μας αποτελείται κατ’ εξοχήν από ανήλικες αθλήτριες, τις οποίες πασχίζουμε να μάθουμε να παίζουν κανονική υδατοσφαίριση και όχι πυγμαχία. Πώς ωστόσο να πείσουμε δεκαπεντάχρονα, κατά μέσο όρο, παιδιά να παίζουν με fair play όταν δεν έχουμε την ίδια αντιμετώπιση από τις άλλες ομάδες και πολύ περισσότερο καμία προστασία από τους διαιτητές;

Πραγματικά δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το λόγο που έγιναν όλα αυτά σε ένα αγώνα χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού καμιά ομάδα δεν υποβιβάζεται κι εν μέσω τόσο ειδικών συνθηκών τόσο από υγειονομικής όσο και από ψυχολογικής άποψης.

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube