ΒόλοςΒόλος: “Ψωνίζει” από Νίκη Βόλου για αντι-Φερράρι;

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/09/polimos_niki_registagr.jpg

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα “καραμπόλα” ανάμεσα σε Βόλο, ΠΑΟΚ και Νίκη Βόλου παρουσιάζει ως ενδεχόμενη το metrosport.

Ως γνωστόν, ο ΠΑΟΚ ψάχνει αντικαταστάτη του Γιαννούλη που θα συνεχίσει στην Αγγλία, με το όνομα του Φράνκο Φερράρι να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην ασπρόμαυρη λίστα. Φυσικά, ενδεχόμενη μετακίνηση του Αργεντινού στην Τούμπα θα αφήσει το Βόλο μονάχα με τον Φαούστο Γκρίγιο στη θέση του αριστερού μπακ, κάτι που σημαίνει πως οι κυανέρυθροι θα πρέπει να ενισχυθούν εκεί, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του metrosport λοιπόν, υπάρχει μια διαρροή από εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, πως για να καλυφθεί ο Βόλος σε περίπτωση αποχώρησης του Φερράρι, αξιολογείται η προοπτική να μετακινηθεί από την Νίκη Βόλου, στο Βόλο, ο Ηλίας Πολίμος, χωρίς να είναι σαφές ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του ΠΑΟΚ σε ένα τέτοιο deal.

Σε επικοινωνία του regista.gr με τους ανθρώπους της Νίκης, οι κυανόλευκοι δεν έκαναν κανένα σχόλιο για το εν λόγω δημοσίευμα. Μάλιστα επισημαίνεται πως ο Ηλίας Πολίμος έχει συμβόλαιο με τη Νίκη Βόλου και δεν έχει φτάσει καμία πρόταση στα γραφεία της ομάδας για την παραχώρηση του.

Φυσικά, για να φανεί αν θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν πολλές παράμετροι που προς το παρόν είναι ασαφείς, με βασική το αν θα μεταγραφεί τελικά στον ΠΑΟΚ ο Φερράρι. Σίγουρα πάντως πρόκειται για ένα ενδεχόμενο.. ντόμινο, που παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον, αν αποδειχτεί τελικά ότι το δημοσίευμα εμπεριέχει κάποια δόση αλήθειας.

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube