ΒόλοςΒόλος: Φέρνουν Μπουρντίσο οι επενδυτές;

https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/01/burdiso.jpg

Εν αναμονή διοικητικών εξελίξεων βρίσκονται στον Βόλο, όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό ο Αχιλλέας Μπέος.

“Υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό με εταιρία, η οποία εκπροσωπείται από γνωστό δικηγόρο της υπόθεσης Μαραντόνα. Έχει μάλιστα κατατεθεί προκαταβολή ύψους 70 χιλιάδων ευρώ. Στις 4 Ιανουαρίου ξεκινά έλεγχος στην ΠΑΕ και μέχρι 25 Ιανουαρίου αν όλα πάνε καλά θα έχουμε υπογραφή των συμβολαίων” είχε δηλώσει ο ισχυρός άνδρας των κυανέρυθρων, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.

Σήμερα, σε δημοσίευμα του gazzetta.gr τονίζεται πως ένας εκ των «στόχων» των νέων επενδυτών, είναι να έρθει στην Ελλάδα και να αναλάβει ρόλο στην ομάδα ο Νίκολας Μπουρντίσο! Πρόκειται για τον Αργεντινό διεθνή παλαίμαχο στόπερ της Ιντερ και της Ρόμα, που τα τελευταία χρόνια ήταν στην Μπόκα Τζούνιορς και είχε τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Μετά την αποχώρησή του από το Μπομπονέρα έχει «βολιδοσκοπηθεί» από αρκετές ομάδες της χώρας του ώστε να πάρει ρόλο, ενώ τα εκεί δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ελλάδα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως προέρχεται από τον Βόλο. Μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα καταλήγει πως η περίπτωση του 39χρονου είναι πάρα πολύ δύσκολη, αλλά ίσως γίνει η «έκπληξη».

Από την ΠΑΕ Βόλος δεν υπάρχει καμία θέση για το συγκεκριμένο θέμα. Η υπάρχουσα διοίκηση συνεχίζει κανονικά τις δραστηριότητες της και θα φανεί μελλοντικά αν το όνομα του Μπουρντίσο θα συνδεθεί με την πιθανή διοικητική αλλαγή στους κυανέρυθρους.

Κοινοποιήστε το: