ΒόλοςΒόλος: Κινείται για στόπερ το Γενάρη;

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/11/volos-1.jpg

Σε μεταγραφική ενίσχυση για τη θέση του στόπερ προσανατολίζεται να κινηθεί ο Βόλος σύμφωνα με δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα μεταξύ των υπόλοιπων κινήσεων το Γενάρη, οι κυανέρυθροι ενδέχεται να κινηθούν για κεντρικό αμυντικό ώστε να ισχυροποιηθούν ακόμη περισσότερο στη συγκεκριμένη θέση.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sportime:

Θετικό είναι το ξεκίνημα που έχει κάνει ο Βόλος τη φετινή σεζόν. Αντικατοπτρίζεται, άλλωστε, αυτό και στη βαθμολογική του θέση.

Ωστόσο, πλησιάζει ο Ιανουάριος και ο στόχος είναι να υπάρξει και περαιτέρω βελτίωση. Μεσοεπιθετικά ο Βόλος έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δουβίκας, Ουάρντα και Μαρτίνες συνθέτουν μία τριάδα που είναι ικανή να βάλει προβλήματα σε κάθε άμυνα. Υπάρχουν και οι Περέα, Νίνης, Μπαρτόλο που μπορούν να δώσουν λύσεις.

Αμυντικά δεν είναι τόσες οι λύσεις και ειδικά στη θέση του στόπερ. Σάντσες, Κολόμπο και φυσικά ο Δημόπουλος είναι οι τρεις έμπειροι και από εκεί και πέρα οι νεαροί Μήτογλου και Λογαράς. Ο τελευταίος φέτος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στο ματς με τον ΟΦΗ αποβλήθηκε ο Σάντσες, ενώ γενικότερα μέσα στο πρόγραμμα είναι και οι τιμωρίες και οι τραυματισμοί. Γι’ αυτό έχει παρθεί η απόφαση να αποκτηθεί ένας στόπερ ακόμη. Στο δεύτερο μισό, άλλωστε, τα παιχνίδια είναι σαφώς περισσότερα και οι Θεσσαλοί θέλουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται. Πιθανότατα δεν θα μείνουν μόνο σε αυτή τη μεταγραφή, αλλά σε πρώτη φάση η προτεραιότητά τους είναι ο κεντρικός αμυντικός. Σε κάποιες άλλες θέσεις υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ακόμα κρίνονται.

Κοινοποιήστε το: