ΒόλοςΒόλος, δεν είναι… μόνο ο Δουβίκας!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/11/ferrari.jpg

Εκτός από τον Τάσο Δουβίκα κυκλοφορεί κι άλλος παίκτης στο ρόστερ του Βόλου με ανεβασμένη…μετοχή στο «χρηματιστήριο» της Super League.

Η αλήθεια είναι πως ο Έλληνας επιθετικός είναι ο ποδοσφαιριστής του θεσσαλικού συλλόγου που σηκώνει την μεγαλύτερη…σκόνη με τις φετινές εμφανίσεις του (5 γκολ σε 13 ματς) και δημιουργείται θόρυβος γύρω από το όνομά του.

Τόσο για τις υψηλές επιδόσεις στο χορτάρι και την κυκλοφορία στο μεταγραφικό ρεπορτάζ «μεγάλων» (σουπερλιγκάτων) ομάδων, όσο και για την καινούργια μανατζερική στέγη στην οποία μεταπήδησε προ ημερών.

Εκτός όμως από τον («καυτό») Δουβίκα, υπάρχει ένα ακόμα βολιώτικο παιδί που κερδίζει πολλούς πόντους με τις φετινές εμφανίσεις του.

Και το όνομα αυτού, Φράνκο Αριέλ Φερράρι.

Ο Αργεντινός αμυντικός στη δεύτερη χρονιά του με την θεσσαλική ομάδα (έπειτα από τις 31 περυσινές συμμετοχές στην παρθενική του σεζόν στη Super League) εξελίσσεται σε ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ του πρωταθλήματος.

Tαχύτατος, κοντρολαρισμένος, με επιθετικά στοιχεία στο παιχνίδι του, εξαιρετικά ανεβάσματα και γεμίσματα, το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Θεσσαλούς λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Αν και δεν είναι απαραίτητο να φτάσουμε μέχρι τότε, για να αλλάξει πόλη και φανέλα. Ας το θυμόμαστε κι αυτό.

πηγή: sdna.gr

Κοινοποιήστε το: