Νίκη ΒόλουΒεργέτης: “Οι ποδοσφαιριστές να κρατηθούν σε καλή κατάσταση”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/01/staikos.jpg

Καλεσμένος των καναλιών novasports και στην εκπομπή “Η ‘Ωρα των Πρωταθλητών” ήταν ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση στη Football League:

Αυτή τη στιγμή η Νίκη Βόλου, όπως και όλες οι ομάδες προπονούνται με ατομικές προπονήσεις, καθώς δεν έχει δοθεί ακόμα το “πράσινο” φως για ομαδικές προπονήσεις. Αναμένεται να ξεκινήσουν οι προπονήσεις μέσα στο μήνα, ανάλογα βέβαια και με την έκβαση της πανδημίας, περιμένουμε με ανυπομονησία, έχουμε να παίξουμε από τις 10 Μαρτίου.

Πως μπορείς και “κρατάς” τους παίκτες ;

H αλήθεια είναι ότι έγινε μία τρίμηνη προετοιμασία και οι ομάδες έδωσαν πολλά φιλικά και έτσι κρατηθήκαμε σε μία πολύ καλή κατάσταση. Το πρόβλημα μας είναι ότι από τις 14 Νοεμβρίου είχαμε παύση των ομαδικών προπονήσεων και αναγκαστικά τους κρατάμε με ατομικές προπονήσεις.

Για την πρωτόγνωρη κατάσταση:

Θα συνιστούσα υπομονή σε όλο τον κόσμο και στους ποδοσφαιριστές να κρατηθούν σε καλή κατάσταση, καθώς από αυτό το επάγγελμα βγάζουν το ψωμί τους, έτσι ώστε όταν ξεκινήσουμε να είναι ετοιμοπόλεμοι, διότι δεν γνωρίζουμε πόσο διάστημα θα μας δοθεί για να προετοιμαστούμε.

 

Κοινοποιήστε το: