Βαριές «καμπάνες» για Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου!

AURA TEO
red nose1

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο προγραμματισμένος για τις 11.12.21 αγώνας μεταξύ ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ δεν διεξήχθη για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ που δεν τελέστηκε χωρίς να ευθύνεται καμία από τις εν λόγω ομάδων.
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ήτοι πώληση εισιτήριων σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ΠΑΕ Διαγόρας. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Ρόδος την χρηματική ποινή των 500€ (αγώνας 21.11.21 με ΠΑΕ Διαγόρας).
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ήτοι την ρίψη αντικειμένων. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την χρηματική ποινή των 1500€ (αγώνας 5.12.21 με ΠΑΕ Πιερικός)
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τη χρηματική ποινή 4.000€ (αγώνας 4.12.21 με ΠΑΕ ΠΑΟ Β)
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση ήτοι εκφώνηση συνθημάτων. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Ζάκυνθος την χρηματική ποινή των 500€ (αγώνας 21.11.21 με ΠΑΕ Διαγόρας)
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση ήτοι ρίψη αντικειμένων. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου την χρηματική ποινή των 2000€ (αγώνας 5.12.21 με ΠΑΕ Ξάνθη).

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts