ΤρίκαλαΑϊβάζογλου: «Αν περάσει η ποινή για τον ΑΟΤ, δεν θα υπάρχει σωτηρία για Άρη-ΑΕΚ»!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/aivazoglou_regista.jpg

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Αϊβάζογλου, όπου αφού αναφέρθηκε στην υπόθεση με τις οφειλές στον Ουάνγκα, τόνισε πως αν δεν υπάρξει αναψηλάφηση θα δημιουργηθεί ένα «εφιαλτικό» δεδικασμένο για ομάδες όπως ο Άρης και η ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΤ:

«Η ομάδα ΤΑΠ Τρικάλων έπαιξε την εποχή 2005-06. Το 2006 διαλύθηκε. Διαγράφηκε από τα μητρώα της ΕΠΟ. Αφού δεν υπάρχει εκείνη η επιχείρηση, δεν έχω αρχείο. Εμείς είμαστε άλλη επιχείρηση. Εκείνη την εποχή έκανε συμβόλαιο εν λόγω Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής με τη συγκεκριμένη ομάδα. Δεν ξέρω πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την τότε ομάδα, ΤΑΠ Τρίκαλα. Η δική μας ΠΑΕ ιδρύθηκε το 2014 και είναι η ομάδα ΑΟ Φλαμουλίου Τρικάλων. Με νέο αίτημα ο ΑΟ Φλαμουλίου το 2015, μετονομάστηκε σε ΑΟ Τρικάλων. Ο ΑΟ Φλαμουλίου ήταν ΠΑΕ περίπου έναν χρόνο. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε κάνει προσφυγή στη νέα ΠΑΕ το 2016 και απορρίφθηκε. Επανήλθε τώρα. Δεν μπορώ να σχολιάσω μια απόφαση εντός ΕΠΟ. Θεωρώ έχει πλάνη ή λάθος. Δεν έχουμε καμία σχέση μ’ αυτό».

Για το αν μπορεί να αποτελέσει δεδικασμένο:

«Δεν το συζητώ. Σε περιπτώσεις Άρη και ΑΕΚ θα έρθει… το τέλος. Αν στη δική μας περίπτωση είναι οφθαλμοφανής αδικία, είναι ακόμη πιο ζοφερές ανάλογες περιπτώσεις για Άρη και ΑΕΚ. Δεν θα υπάρχει σωτηρία. Η διοίκηση της ΕΠΟ να δεχθεί την αναψηλάφηση της υπόθεσης. Να «παγώσουν» την ποινή μέχρι την επανεκδίκαση της προσφυγής στο Διαιτητικό. Καταλαβαίνετε τι θα ακολουθήσει μετά σε άλλη περίπτωση».

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1