ΒόλοςΑχιλλέας Μπέος: ‘Να κλείσει η συμφωνία με το fund και θα πω..αντέ γεια στο ποδόσφαιρο’

Avatar for Regista Team Regista Team12/02/2021
https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/mpeos_volosnps_regista.jpg

Στον Σωτήρη Πολύζο και στην τηλεοπτική εκπόμπή της TRT, “Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα” μίλησε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ομάδα της ΠΑΕ Βόλος και την πώληση της στο Iσπανό-λάτιν Fund.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Εγώ δημιούργησα κάτι που ίσως είναι παγκόσμιο φαινόμενο και χαίρομαι ιδιαίτερα και το σημαντικότερο είναι αυτό το καράβι να πιάσει ήρεμα νερά και λιμάνι, και αυτό θα ολοκληρωθεί με τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου ώστε ο χρόνος μου όλος να αφοσιωθεί 100% στην πόλη».

Επίσης σημείωσε: «Είναι δημιούργημά μου αλλά και καμάρι μου κιόλας. Θα είμαι φίλαθλος και θα παρακολουθώ. Το ποδόσφαιρο το λατρεύω. Δεν θέλω όμως πλέον διοικητικά γιατί υπάρχουν πολλά «εάν», πολλά προβλήματα, πολλά κενά στο γίνεσθαι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Εξελίξεις, άνθρωποι που έχουν εμμονή να διοικούν με περίεργους τρόπους. Εγώ είμαι υποχρεωμένος, λόγω του χαρακτήρα μου να έρθω σε σύγκρουση με τέτοια φαινόμενα και ως εκ τούτου δεν θέλω να έρθω σε σύγκρουση. Θέλω να ηρεμήσω».

Για την πώληση της ομάδας ανέφερε:

«Έχω δηλώσει εδώ και 2 μήνες ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον από fund του εξωτερικού. Έχει έρθει ο δικηγόρος και οι εκπρόσωποι και νοίκιασαν και δύο διαμερίσματα. Είναι στο καθεστώς ελέγχου και έχουν καταθέσει και μία προκαταβολή. Δεν έχουν δικαίωμα διοίκησης αλλά θα χαρώ πολύ σύντομα να ολοκληρωθεί η κατάσταση και να πω… άντε γεια. Εμένα η δουλειά μου έχει τελειώσει».

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1