ΒόλοςΑπό Αργεντινή οι επενδυτές του Βόλου; Η αδελφή αξιωματούχου μεγάλης ΠΑΕ και ο.. Μαραντόνα!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/volosfc_regista.jpg

“Τάραξε τα νερά” του ελληνικού ποδοσφαίρου τις προηγούμενες μέρες, η αποκάλυψη του Αχιλλέα Μπέου περί πώλησης της ΠΑΕ Βόλος σε λάτιν επενδυτές.

Και πρέπει να τονιστεί η καταγωγή τους, γιατί επέμεινε σε αυτό ο ισχυρός άνδρας των κυανέρυθρων σε δηλώσεις του μετά την αποκάλυψη του θέματος. “Δεν είπα για Ισπανούς, αλλά για λάτιν” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος, με τις.. διαρροές να μεταφέρουν την εθνικότητα των αγοραστών της ομάδας από την Ισπανία στην Αργεντινή.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες βγαίνουν στην επιφάνεια διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες γύρω από το deal. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του dikisports “φωτογραφίζει” την εξαγορά του Βόλου, αναφέροντας πως “η αδελφή αξιωματούχου μεγάλης ΠΑΕ, έφερε στην Ελλάδα αργεντίνικη εταιρεία που εξειδικεύεται στο ποδόσφαιρο, ενδιαφέρεται να εξαγοράσει ΠΑΕ της SL1 και άρχισε να δίνει τις προκαταβολές για τους οικονομικούς ελέγχους”.

Παράλληλα δημοσίευμα του sportime εμπλέκει στην υπόθεση και τον Ροδόλφο Μπακέ. Αν το όνομα του σας θυμίζει κάτι, πρόκειται για τον δικηγόρο της Νταϊάνα Μαντρίν, νοσοκόμας του Ντιέγκο Μαραντόνα πριν το θάνατο του, ο οποίος είχε προκαλέσει σοκ με τη δήλωση του πως “Αν ο Μαραντόνα έμενε σε άλλο σπίτι θα ήταν ακόμα ζωντανός”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπακέ είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται τη διαπραγμάτευση, καθώς είναι εκείνος που έχει εξουσιοδοτηθεί από τους Αργεντινούς επενδυτές που ενδιαφέρονται για το Βόλο να φέρει σε πέρας το deal.

Φυσικά όλα τα παραπάνω αποτελούν απλά πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, καθώς η ΠΑΕ Βόλος κρατά αποστάσεις και δεν αναφέρει τίποτα περισσότερο πέρα από την ύπαρξη συζητήσεων για αλλαγή σελίδας στην ομάδα. Το σίγουρο είναι πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις γύρω από την επικείμενη αλλαγή ιδιοκτησίας στο Βόλο, για το αν αυτή θα πραγματοποιηθεί τελικά ή όχι.

Κοινοποιήστε το: